Achtergrond patroon

SEO optimalisatie door professionals

Een goed geoptimaliseerde website voor Google is van levensbelang. Voor veel websites valt hier nog winst te behalen! Wil jij aan de slag met SEO optimalisatie? Schakel onze professionals in!

Wat is SEO?

"SEO optimalisatie is het optimaliseren van (mobiele) websites voor mensen die zoekmachines gebruiken." Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. Daarbij gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren (Google Adwords). Bekijk afbeelding 1 en zie het verschil tussen SEO en SEA.

Naast de “10 blauwe links” gaat het tegenwoordig om veel meer manieren waarop de informatie in Google en andere zoekmachines naar voren komt. Denk bijvoorbeeld aan de Knowledge Graph, lokale bedrijfsinformatie, infographics, afbeeldingen en video’s.

Lange termijn resultaat

Met SEO optimalisatie richten we ons op de organische manier van zoeken. We zorgen dat de instellingen juist staan, maar vooral dat de robots van de zoekmachine het er over eens zijn dat de website zeker een meerwaarde heeft voor de zoeker. Je zakelijke website wordt daarom continu gerankt door de robots. Hoe hoger je bij de zoekmachine op de ranking staat, hoe eerder je getoond wordt bij een zoekopdracht in de zoekmachine. Met betaalde optimalisatie, advertising, wordt je hoger in de ranking geplaatst. Dit heeft zijn voor en nadelen, wat voor ieder doel opnieuw moet worden afgewogen. Het voordeel van SEO is dat wanneer de website eenmaal gewaardeerd wordt, dit een stabieler resultaat geeft. Het nadeel is wel dat deze credits eerst moeten worden opgebouwd. En daar zijn wij altijd druk mee bezig tijdens een SEO campagne.

SEO optimalisatie uitbesteden

Onze SEO specialisten en SEO tekstschrijver helpen je graag verder met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij een samenwerking met ons kunt u rekenen op het volgende:

  • SEO-analyses
  • Structurele website-verbeteringen op het gebied van techniek en content
  • Een continu verbeterend linkprofiel
  • Daaruit volgend hogere posities in Google op relevante zoekwoorden
  • Indien van toepassing sturing op lokale vindbaarheid in specifieke regio(‘s)
  • Meer en relevantere bezoekers op de website vanuit Google
  • Proactieve communicatie en overzichtelijke SEO-rapportages

SEO optimalisatie

Google is meer en meer lokaal georiënteerd. Tegenwoordig zien we verschillende zoekresultaten in verschillende regio’s. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijv. SEO Rotterdam sterk kunnen afwijken van zoekopdrachten in andere steden. Een zoekmachine optimalisatie partner in eigen de eigen regio wordt hierdoor steeds belangrijker. De Werkende Website is de lokale SEO-specialist voor SEO optimalisatie, we zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel enbedienen klanten in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Achtergrond patroon
Jelle - de Werkende Website

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste tekstschrijver tegen een scherp tarief."

Google reviews - de Werkende Website

Een top samenwerking gehad met De Werkende Website! Communicatie ging heel snel en zij wisten precies in welke stijl en lay-out onze website gebouwd moest worden. Heel erg blij mee, bedankt!

Musa Tunc

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wat zijn jouw ambities?

Jouw keuzes maken jouw bedrijf. Natuurlijk kun je niet alles weten. Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities online.

Carolien - de Werkende Website