Achtergrond patroon

SEO tekstschrijver: beter vindbaar!

De SEO tekstschrijver combineert de vindbaarheid van jouw website met de aantrekkingskracht van een prachtige tekst. Na het zorgvuldig bepalen van de zoekwoorden is het belangrijk om deze optimaal te gebruiken in een aantrekkelijke tekst. De SEO specialisten van de Werkende Website zorgen ervoor dat jouw pagina sneller wordt gevonden.

SEO-vriendelijke teksten

Tekst is van groot belang voor de vindbaarheid van een pagina. De SEO tekstschrijver zorgt voor een professionele en SEO-vriendelijke tekst. SEO staat voor Search Engine Optimization, het hoog in de zoekresultaten komen op basis van een geoptimaliseerde site. Het verhaal dat jij wil vertellen en wat je daarmee wil bereiken blijft het uitgangspunt. Met SEO optimalisatie richten we ons op een hoge positie voor jouw site in de organische resultaten van zoekmachines.

SEO-tekstschrijver-voor-SEO-optimalisatie

SEO tekstschrijver

De website is voor veel bezoekers en potentiële klanten het visitekaartje van je bedrijf. Vooral als de pagina op basis van de zoekwoorden wordt gevonden, wil je de bezoeker behouden. Daarbij helpt de SEO tekstschrijver. Hij/zij schrijft niet alleen een tekst die eerder in de zoekresultaten opduikt.

Effectieve zoekwoorden

Een aantrekkelijke en goed geschreven tekst kan de sitebezoeker laten landen, interesseren en op jouw site houden. De SEO tekstschrijver maakt met dat doel een effectieve infopagina op basis van de zoekwoorden. De tekst en afbeeldingen bepalen voor een deel hoe hoog een pagina in de zoekresultaten kan belanden. De bovenste zoekresultaten zijn de betaalde resultaten: Search Engine Advertising.

Door te weten op welke woorden gebruikers van zoekmachines zoeken om bij jouw producten of diensten terecht te komen, kan je de pagina’s zo aanpassen dat deze gebruikers ook daadwerkelijk jouw website vinden. Veel verschillende onderwerpen of producten op één pagina leiden bijvoorbeeld tot ruis bij de bezoeker. Goede webteksten zijn dus erg bepalend voor het resultaat van de website.

tekstschrijver voor uw website

SEO optimalisatie

Het is belangrijk dat pagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Jij wilt dat potentiële klanten de informatie vinden die zij zoeken en die jij ze kan bieden. Dat proces heet SEO optimalisatie. Met alleen een goede tekst ben je er nog niet. De SEO specialisten van de Werkende Website zorgen dat de structuur van de hele website klopt, dat de instellingen juist staan en dat er relevante externe links te vinden zijn. Het voordeel van SEO is dat wanneer de website eenmaal gewaardeerd wordt, dit een stabieler resultaat geeft. Het nadeel is wel dat het even duurt dat deze credits zijn opgebouwd.

SEO marketing uitbesteden

Steeds meer bedrijven en kleine ondernemers laten SEO marketing uitbesteden. Een verstandige keuze, want het gaat er om dat jouw doelgroep op de site terechtkomt. Een voor zoekmachines geoptimaliseerde site zorgt er voor dat je website meer bezoekers trekt. De pagina’s geschreven door de SEO tekstschrijver moeten ertoe leiden dat een bezoeker in een klant wordt omgezet. Op de lange termijn zorgen deze kosten voor meer klanten.

Zoekmachines en vooral Google zijn steeds meer lokaal georiënteerd. Tegenwoordig zien we andere zoekresultaten per regio. De Werkende Website is de lokale SEO-specialist voor SEO optimalisatie, we zijn gevestigd aan het Rivium nabij Rotterdam en bedienen klanten in heel Nederland.

Achtergrond patroon
Herman - de Werkende Website

"Serieus aan de slag met SEO? Ik help je graag om jouw website succesvol te maken! "

Google reviews - de Werkende Website

Professionals Op en Top ! Fijne mensen om mee te werken. Wij zijn erg blij met het mooie werk dat de Werkende Website voor ons doet. Complimenten hiervoor en houden zo!

Cor Wagner

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wat zijn jouw ambities?

Jouw keuzes maken jouw bedrijf. Natuurlijk kun je niet alles weten. Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities online.

Carolien - de Werkende Website