Home ›› Marketing ›› Sea

Google AdWords uitbesteden (SEA uitbesteden)

Wil je gegarandeerd topposities in zoekmachines bereiken? Kies er dan voor om jouw AdWords campagne uit te besteden! Om voldoende verkeer naar je website te krijgen is SEA (Search Engine Advertising) onmisbaar. Net als de organische resultaten (SEO) zorgen ook de betaalde advertenties voor veel relevant verkeer vanuit zoekmachines zoals Google en Bing of andere websites. Door middel van deze advertenties bereik je heel gericht jouw doelgroep.

SEA met Spredle

Boven en onder de organische resultaten worden gesponsorde (betaalde) advertenties getoond. Door hier te adverteren ben je direct zichtbaar op zoekwoorden die je zelf kiest. De bezoekers die je hiermee naar de website trekt moet je wel betalen, je betaalt namelijk per klik. Het voordeel van SEA met Spredle is dat je direct vindbaar bent op zoekwoorden die je zelf uitkiest.

Topposities met jouw AdWords campagne

Adverteren in zoekmachines betekent dat jouw advertenties bovenaan in Google te zien zijn. Acties, fysieke producten en zeer concrete diensten lenen zich heel goed voor online adverteren. Met jouw Google AdWords campagne zorgt de Werkende Website voor relevanter verkeer en meer conversies via jouw  website.

Zoekmachine marketing

Zoekmachinemarketing bestaat uit SEO en SEA. Ons advies is om beide vormen in te zetten omdat deze mix elkaar versterkt. Op zoek naar een SEO tekstschrijver? Neem contact met ons op.

Winstgevende AdWords campagne

Adverteren met Google AdWords of Bing ads is alleen zinvol als je de investering terug verdient. de Werkende Website is op de hoogte van de meest actuele kennis om van uw zoekmachine advertenties een succes te maken. Ben je opzoek naar een SEA expert bij wie je jouw AdWords campagne kunt uitbesteden? Neem contact op met de Werkende Website!

Realiseer je doelstellingen met Google AdWords

Google AdWords kan onder meer worden ingezet voor het realiseren van de volgende campagnedoelstellingen:

  • eCommerce: Meer transacties via je webwinkel (met o.a. Google Shopping)
  • eWerving: Meer sollicitanten voor je vacatures
  • Leadgeneratie: Toename van relevante bezoekers en stijging van je leads
  • eTraffic: Meer online boekingen en naamsbekendheid realiseren
  • Branding: Meer naamsbekendheid richting je doelgroep

Adwords campagne uitbesteden

Wil je SEA inzetten of je huidige AdWords campagne uitbesteden? Onze SEA experts helpen je graag verder!

Bel ons op (010) 85 00 670

Arjan Roosenburg

DAVE WESTDIJK
Online Marketeer

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste tekstschrijver tegen een scherp tarief."


Neem contact op ››

Meer marketing:

Scroll naar boven