Achtergrond patroon
Icon de Werkende Website
Beter vindbaar in Google

Groeien met vindbaarheid

Wat is een mooie website waard wanneer je niet wordt gevonden in Google? Niet veel natuurlijk. Met ons basispakket 'Groeien met vindbaarheid' werken we structureel aan het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Brainstorm Marketing

Eerst denken, dan doen. Wij willen jouw bedrijf en je producten of diensten goed kennen, zodat we vindbaar worden op relevante zoektermen. Schuif aan bij een van onze brainstorms en samen bepalen we de koers voor jouw bedrijf online.

Wat bespreken we tijdens de Brainstorm Marketing?

Groeien in Google

Hoe werkt vindbaarheid precies en welke zoekwoorden kunnen we het beste gebruiken om jouw website beter vindbaar te maken?

Van klik naar klant

97% Van de bezoekers op jouw website kijkt wel, maar gaan niet tot actie over. Hoe kunnen we de conversie verhogen en zorgen voor meer afspraken?

Groeien met advertising

Met online adverteren kun je het rendement van jouw website flink opschalen. We bespreken de mogelijkheden.

Content maken

Content is de term voor alle inhoudelijke informatie die op jouw website aanwezig is. Bij het maken en plaatsen van nieuwe content werken wij met ervaren webdesigners, tekstschrijvers en fotografen. Mooi wordt het dus sowieso! En vanzelfsprekend heb jij het laatste woord. 

Aan de slag

Vanuit de brainstorm gaan we aan de slag om jouw website steeds beter vindbaar te maken in Google. We produceren infopagina's, zorgen voor een goede linkstructuur en zorgen er met een periodieke webscan voor dat jouw website vitaal blijft!

Infopagina's

De Infopagina heeft maar een doel: meer relevante bezoekers vanuit Google naar jouw website trekken. Na een paar duizend van deze pagina's heeft de waarde van goede content zich zeker bewezen!

Linkbuilding

De juiste link op de juiste plek. De basis van een gebruiksvriendelijke website die Google waardeerd. Ook is het mogelijk om extra te linkbuilden op externe websites.

Webscan

Wij zorgen ervoor dat ook de inhoud van jouw website aan blijft sluiten op de laatste regels van Google door een periodieke webscan uit te voeren en proactief de meest relevante zaken (weer) recht te zetten.

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wil jij ook groeien met vindbaarheid?

Neem contact met ons op en wie weet zien we jouw snel bij ons op kantoor verschijnen bij de brainstorm. We staan voor je klaar!

Rhodé - de Werkende Website