Sluit navigatie

SEO

Een goede website is een goed begin.
Zorg dat jouw website iets oplevert!

SEO optimalisatie

Een goed geoptimaliseerde website voor Google is van levensbelang. Voor veel websites valt hier nog winst te behalen! Wil jij aan de slag met SEO optimalisatie? Schakel onze professionals in!

Wat is SEO

"SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites voor mensen die zoekmachines gebruiken." Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. Daarbij gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren (Google Adwords). Bekijk afbeelding 1 en zie het verschil tussen SEO en SEA.

Naast de “10 blauwe links” gaat het tegenwoordig om veel meer manieren waarop de informatie in Google en andere zoekmachines naar voren komt. Denk bijvoorbeeld aan de Knowledge Graph, lokale bedrijfsinformatie, infographics, afbeeldingen en video’s.

Lange termijn resultaat

Door SEO in te zetten kom je hoger in Google. Het is echter niet even een trucje wat je toepast. Google verandert steeds zijn zoekalgoritme en de factoren die een rol spelen veranderen voortdurend. Optimaliseren is dus een continue proces. Daarnaast is het een proces wat tijd kost en wat zich op de lange termijn oplevert. Door vandaag aanpassingen door te voeren sta je morgen niet ineens een positie hoger. Daarnaast zit de concurrentie ook niet stil. Stilstand is achteruitgang. Het overgrote deel van Google’s zoekresultaten zijn organisch. Onze SEO-experts zorgen ervoor dat je meer bezoekers, leads en klanten ontvangt via Google en andere zoekmachines.

SEO optimalisatie uitbesteden

Onze SEO specialisten helpen je graag verder met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bij een samenwerking met ons kunt u rekenen op het volgende:

  • SEO-analyses
  • Structurele website-verbeteringen op het gebied van techniek en content
  • Een continu verbeterend linkprofiel
  • Daaruit volgend hogere posities in Google op relevante zoekwoorden
  • Indien van toepassing sturing op lokale vindbaarheid in specifieke regio(‘s)
  • Meer en relevantere bezoekers op de website vanuit Google
  • Proactieve communicatie en overzichtelijke SEO-rapportages

SEO optimalisatie

Google is meer en meer lokaal georiënteerd. Tegenwoordig zien we verschillende zoekresultaten in verschillende regio’s. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijv. SEO Capelle aan den IJssel sterk kunnen afwijken van zoekopdrachten in andere steden. Een zoekmachine optimalisatie partner in eigen de eigen regio wordt hierdoor steeds belangrijker. De Werkende Website is de lokale SEO-specialist voor SEO optimalisatie, we zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel enbedienen klanten in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons op (010) 85 00 670

Arjan Roosenburg

PETRA VERWIJS
Online Marketeer

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste tekstschrijver tegen een scherp tarief."


Neem contact op ››

Meer (online) marketing:

Scroll naar boven