Home ›› Website Laten Maken Waddinxveen

Website laten maken Waddinxveen

Heb je een aannemersbedrijf of detailhandel? Of zit je juist in de sierteelt? Bij elk type bedrijf is een goed werkende en mobielvriendelijke website tegenwoordig onmisbaar. Zo vinden klanten je bedrijf sneller en verkrijgen ze de nodige informatie. De Werkende Website is jouw partner voor een website laten maken Waddinxveen. Via onze service met ONE-platform en blok-design zorgen we dat je bedrijf voorzien wordt van zowel een goede website als bijbehorende inspirerende inhoud.

Voorbeeld: Kwekerij de Zuidplas uit Moerkapelle. Ook een website laten maken Waddinxveen?

www.de-zuidplas.nl


Website laten maken Waddinxveen met WebAssistent Peter Brugmans uit Waddinxveen

www.roaldtuindesign.nl

Bekijk meer voorbeelden ››


Website laten maken Waddinxveen – waarom de Werkende Website?

Er zijn talloze andere bedrijven die websites bouwen, waarom dan kiezen voor de Werkende Website? Ons succes zit in 2 factoren:

  • Lange termijn samenwerking met onze klanten
  • Werken met automatische updates

Wij gaan een langdurige samenwerking aan waarin we onze klanten blijven ondersteunen. Een website laten maken Waddinxveen is dus niet een eenmalig product dat wordt geleverd, maar een pakket met ondersteuning en de hulpmiddelen om jouw website langdurig up-to-date te houden.

Website laten maken Waddinxveen? Til je bedrijf snel naar een hoger level en kies voor de Werkende Website!

Blok design als basis voor een website laten maken Waddinxveen

Hoe zorg je ervoor dat een klant begrijpt waarom ze voor jouw bedrijf zouden moeten kiezen? Ons blok design is speciaal ontwikkeld om het verhaal te vertellen van jouw bedrijf. Zo kan je eenvoudig laten zien wat je bedrijf doet, zonder dat klanten lang moeten zoeken op je website. Ieder blok heeft zijn eigen doel en eigenschappen. Zo kan je kiezen voor blokken die voornamelijk informatie geven of blokken met inspirerende foto’s of ideeën. Ieder blok is gemakkelijk te vullen met tekst, kleuren en afbeeldingen naar keuze. Je kan zelf de volgorde bepalen en ieder moment wijzigen. Zo kan je snel en effectief het verhaal dat we wil vertellen door middel van je website aanpassen of zelfs uitbreiden. Een website laten maken Waddinxveen wordt hiermee hartstikke makkelijk!

Website laten maken Waddinxveen

Bekijk onze websites ››


Website automatisch up to date

Er zijn dagelijks ontwikkelingen binnen je bedrijf: je biedt nieuwe diensten of producten aan, het bedrijf verhuist, of er komen nieuwe collega’s bij. Allemaal zaken die je eigenlijk zou willen aanpassen op je website, maar daar gaat veel tijd, kennis en expertise in zitten. Onze designers, online marketeers en techneuten zorgen er samen met de klant voor dat hun websites continu verbeterd worden en up to date zijn. Kleine veranderingen worden direct doorgevoerd. Complexere wensen worden op een wensenlijst geplaatst. Deze lijst dient als basis voor een nieuwe update. Voorafgaand aan een update bekijken we de wensen, toetsen we ze op relevantie, en bundelen en prioriteren deze. Hoe vaak we een update doen hangt af van de behoefte van onze klanten. We streven ernaar om proactief minimaal 2 keer per jaar een grote update uit te voeren. Op deze manier is een website laten maken Waddinxveen geen eenmalige gebeurtenis, maar altijd ‘work in progress’.

We beginnen met een brainstorm en verzamelen alle benodigde gegevens.

Website laten maken Waddinxveen: hoe gaat het in zijn werk?

Het maken van een website doen wij aan de hand van een duidelijk stappenplan. Deze is ontwikkeld om rekening te houden met de meest voorkomende uitdagingen en valkuilen die komen kijken bij het ontwikkelen van een website. Door middel van een brainstormsessie verzamelen we eerst de benodigde informatie om aan de slag te gaan met jouw website, zoals de boodschap die je wilt overbrengen en het design dat je wil toepassen. Onze tekstschrijvers gaan dan van start met het schrijven van teksten die in de blokken van het blok-design geplaatst worden, deze kun je hierna zelf weer aanpassen. Bovendien bieden wij in samenwerking met Spredle een uniek online marketingpakket aan zodat jouw website online zichtbaar en vindbaar wordt.

Interesse in een website laten maken Waddinxveen? Neem direct contact op!

Als je interesse hebt gekregen in een website laten maken Waddinxveen, neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 – 85 00 670 of via het contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.


Website laten maken Waddinxveen met WebAssistent Peter Brugmans uit Waddinxveen

Peter Brugmans
WebAssistent Waddinxveen

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op ▸ 


Meer website laten maken Waddinxveen...

Website laten maken waddinxveen
4.9/5 gebaseerd op 60 reviews
Scroll naar boven