Achtergrond patroon

Blok-design maakt alles mooier

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd.

Websites blokdesign maakt alles mooier

De basis van een mooi verhaal

Om jouw verhaal te vertellen hebben wij contentblokken ontwikkeld die eenvoudig te beheren zijn. De blokken zijn in willekeurige volgorde op elkaar te stapelen. Ieder blok heeft zijn eigen doel en eigenschappen.

Flexibel en effectief

De blokken zijn eenvoudig te vullen met tekst, kleuren en afbeeldingen naar keuze. Bepaal een mooie volgorde van de blokken en creëer simpel je eigen verhaal. Omdat ieder blok eenvoudig van positie te wijzigen is, ben je in staat om snel en effectief het verhaal aan te passen of uit te breiden. Om conversie te verhogen kunnen op ieder niveau call-to-actions ingevoegd worden.

Blok-design van de Werkende Website

Updates

We blijven ons blok-design permanent verbeteren. Omdat al onze klanten gebruik maken van hetzelfde blok-design voeren we centraal en direct updates door.

Achtergrond patroon
Jan - de Werkende Website

Een goede website kost geld, maar levert je ook wat op. Laten we samen kijken hoe we jouw business en onze kennis elkaar kunnen versterken online!

Google reviews - de Werkende Website

Dankzij Werkende Website hebben we een fris logo, een professionele website en naamsbekendheid voor onze school! Veel dank.

Arjan Harskamp

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wat zijn jouw ambities?

Jouw keuzes maken jouw bedrijf. Natuurlijk kun je niet alles weten. Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities online.

Carolien - de Werkende Website