Home ›› Updates

Updates in de praktijk

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd.

Hoe komt een update tot stand?

Iedere dag zijn onze designers, online marketeers en techneuten samen met de klant bezig om websites voor te maken, of te verbeteren. Vanuit deze samenwerking ontstaan nieuwe ideeën en wensen. Kleine verbeteringen worden meteen doorgevoerd. Complexere wensen worden op de wensenlijst geplaatst. Deze wensenlijst is de basis voor een nieuwe update.

Marinus Vlot legt uit hoe de Werkende Website werkt.

Wanneer wordt er een update doorgevoerd?

In een periodiek overleg prioriseren we de wensenlijst. Het heeft onze voorkeur om een update niet alleen tot een stuk functionaliteit te beperken. We streven er naar om nieuwe functionaliteit in een context te plaatsen, zodat de toepassing hiervan ook duidelijk is. We bundelen de wensen om - niet enkel een technische oplossing te leveren - maar vooral een praktische oplossing te bieden, die de website beter of mooier maakt, of deze meer laat opleveren. De frequentie van de updates hangt sterk af van de wensen en de ideeën van klanten en specialisten. Los van alle kleinere aanpassingen streven we naar om proactief minimaal twee serieuze updates per jaar uit te rollen om alle websites blijvend te verbeteren.

Meer weten?

Heb je vragen over onze updates of wil je ook een website die automatisch beter wordt?

Bel ons op (010) 85 00 670

Logboek updatesEen compleet overzicht van alle verbeteringen is te vinden in ons Servicedesk voor klanten.Bekijk ook...

Scroll naar boven