Home ›› Blok Design

Blok-design maakt alles mooier

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd.

websites-blokdesign-afbeelding-1-dWW-bewerkt

De basis van een mooi verhaal

Om jouw verhaal te vertellen hebben wij contentblokken ontwikkeld die eenvoudig te beheren zijn. De blokken zijn in willekeurige volgorde op elkaar te stapelen. Ieder blok heeft zijn eigen doel en eigenschappen.

Flexibel en effectief

De blokken zijn eenvoudig te vullen met tekst, kleuren en afbeeldingen naar keuze. Bepaal een mooie volgorde van de blokken en creëer simpel je eigen verhaal. Omdat ieder blok eenvoudig van positie te wijzigen is, ben je in staat om snel en effectief het verhaal aan te passen of uit te breiden. Om conversie te verhogen kunnen op ieder niveau call-to-actions ingevoegd worden.

Updates

We blijven ons blok-design permanent verbeteren. Omdat al onze klanten gebruik maken van hetzelfde blok-design voeren we centraal en direct updates door.

Heb je vragen over ons blok-design of wil je ook een website die automatisch beter wordt?

Bel ons op (010) 85 00 670

Google Fonts

Lettertypes geven sfeer aan jouw verhaal. Kies uit de honderden lettertypes van Google Fonts om jouw design nog aansprekender te maken.

(Social) Media

Naast kleuren, afbeeldingen en slideshows kunnen ook video's van Youtube of Vimeo en allerlei Social Media widgets naadloos worden geïntegreerd.

Volledig responsive

Het blok-design is volledig responsive. Dit houdt in dat jouw verhaal zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm van de computer, tablet of smartphone.


Bekijk ook...

ZET DE STAP VANDAAG

 Een website die iets oplevert
 Automatisch beter door updates
 Ontwikkeling door marketeers

Scroll naar boven