Achtergrond patroon

Website onderhouden met een eenvoudig CMS

Als eigenaar van een website weet je dat het bijhouden van een website een belangrijk onderdeel is van het succes ervan. Een goed onderhouden website zorgt ervoor dat je bezoekers trekt en behoudt, en zorgt voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Het onderhouden van een website kan echter een tijdrovende en soms ingewikkelde taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met coderen of webontwikkeling. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een eenvoudig Content Management Systeem (CMS).

Bekijk de demo

Als webbureau begrijpen wij dat het onderhouden van een website niet voor iedereen even makkelijk is. Daarom hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld, met een vooringestelde 'blokkendoos' waarmee je eenvoudig secties kunt toevoegen aan je website. Het aanpassen en verwijderen van deze blokken is kinderlijk eenvoudig. In dit artikel laten we je zien hoe ons CMS werkt en hoe je je website kunt onderhouden zonder enige kennis van coderen.

Website onderhouden met een eenvoudig CMS

Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing waarmee je gemakkelijk een website kunt maken, beheren en bijwerken zonder enige kennis van coderen of programmeren. Met een CMS kun je de inhoud van je website bewerken en organiseren, zoals tekst, afbeeldingen, video's, en meer.

Er zijn veel CMS-opties op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Het kiezen van het juiste CMS voor jouw website hangt af van verschillende factoren, zoals het type website dat je hebt, de complexiteit van de inhoud en de functies die je nodig hebt. Ons CMS is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en intuïtieve manier om hun website te onderhouden.

Creatieve vrijheid - de Werkende Website

Hoe werkt ons CMS?

Ons CMS is ontworpen om het onderhoud van je website zo eenvoudig mogelijk te maken. Het systeem werkt met een vooringestelde 'blokkendoos', waarin je verschillende secties kunt selecteren en toevoegen aan je website. Deze secties kunnen eenvoudig worden aangepast en verplaatst zonder enige kennis van coderen.

Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op ons CMS en selecteer de pagina die je wilt bewerken. Vervolgens kun je een blok selecteren en deze naar de gewenste locatie op de pagina slepen. Je kunt ook tekst, afbeeldingen of andere inhoud toevoegen aan deze secties en de inhoud aanpassen zoals jij dat wilt.

Als je klaar bent met het bewerken van de pagina, kun je deze eenvoudig publiceren met één klik op de knop. Je kunt ook de inhoud van je website bewerken vanaf je mobiele apparaat, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je website.

Voordelen van ons CMS

Ons CMS biedt verschillende voordelen voor gebruikers die geen kennis van coderen hebben. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

Geen kennis van coderen nodig

Met ons CMS heb je geen kennis van coderen nodig. De voorgeprogrammeerde 'blokkendoos' en eenvoudige drag-and-drop interface maken het voor iedereen gemakkelijk om hun website te onderhouden.

Visuele editor - de Werkende Website

Eenvoudige aanpassingen

Met ons CMS kun je gemakkelijk secties aanpassen en verwijderen op je website. Je hoeft geen extra software te installeren of code te schrijven om wijzigingen aan te brengen. Dit bespaart je veel tijd en moeite bij het onderhouden van je website.

Gebruiksvriendelijk

Ons CMS is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het is ontworpen om het onderhoud van je website zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder dat je daarvoor extra training nodig hebt. Dit maakt het een perfecte oplossing voor kleine bedrijven en individuele gebruikers.

Mobielvriendelijk

Ons CMS is mobielvriendelijk, wat betekent dat je je website eenvoudig kunt bewerken en onderhouden vanaf je smartphone of tablet. Dit geeft je de vrijheid om je website overal en altijd bij te werken, zonder dat je aan je desktop of laptop vastzit.

Hoe onderhoud je je website met ons CMS?

Het onderhouden van je website met ons CMS is eenvoudig en snel. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je website up-to-date te houden:

Stap 1: Inloggen op ons CMS

Ga naar ons CMS en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Hierdoor krijg je toegang tot je dashboard en alle pagina's van je website.

Stap 2: Selecteer de pagina die je wilt bewerken

Kies de pagina die je wilt bewerken uit de lijst met pagina's in het dashboard. Als je een nieuwe pagina wilt maken, kun je dit doen door op de 'nieuwe pagina'-knop te klikken.

Stap 3: Selecteer een blok

Kies het gewenste blok uit de 'blokkendoos' en sleep het naar de gewenste locatie op de pagina. Je kunt de inhoud van het blok aanpassen door tekst, afbeeldingen en andere inhoud toe te voegen.

Stap 4: Publiceer de pagina

Als je klaar bent met het bewerken van de pagina, klik je op de 'publiceren'-knop. Hierdoor wordt de nieuwe inhoud direct op je website gepubliceerd.

Stap 5: Controleer je website

Controleer je website om ervoor te zorgen dat alle wijzigingen correct zijn doorgevoerd. Als er fouten of problemen zijn, kun je deze snel oplossen door terug te gaan naar het dashboard en de wijzigingen aan te passen.

Conclusie

Het onderhouden van je website kan een tijdrovende en soms ingewikkelde taak zijn, vooral als je geen kennis van coderen hebt. Gelukkig biedt ons eenvoudige CMS een oplossing voor dit probleem. Met onze vooringestelde 'blokkendoos' en eenvoudige drag-and-drop interface kun je gemakkelijk je website onderhouden en up-to-date houden zonder extra training of kennis van coderen. Met ons CMS kun je je concentreren op het maken van geweldige inhoud voor je website, terwijl wij het onderhoudsproces zo eenvoudig mogelijk maken.

Veelgestelde vragen

Heb ik speciale software nodig om ons CMS te gebruiken?

Nee, ons CMS is webgebaseerd en je hebt alleen een internetverbinding nodig om het te gebruiken.

Kan ik mijn website bewerken vanaf mijn mobiele apparaat?

Ja, ons CMS is mobielvriendelijk en je kunt je website eenvoudig bewerken en onderhouden vanaf je smartphone of tablet.

Is het CMS geschikt voor grote websites met veel pagina's en inhoud?

Ons CMS is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote websites. Als je een grote website hebt met veel pagina's en complexe inhoud, raden we je aan om een meer geavanceerd CMS te gebruiken.

Kan ik mijn website ontwerpen met ons CMS?

Ons CMS is ontworpen om het onderhoud van je website zo eenvoudig mogelijk te maken. Het biedt echter geen ontwerptools of sjablonen. Als je een speciaal ontwerp voor je website nodig hebt, kun je ons webbureau contacteren voor hulp.

Kan ik mijn website migreren naar ons CMS?

Ja, als je je website wilt migreren naar ons CMS, kunnen wij je daarbij helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de migratie-opties.

Met ons eenvoudige CMS hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhouden van je website. Je kunt gemakkelijk en snel wijzigingen aanbrengen en je website up-to-date houden zonder enige kennis van coderen. Onze vooringestelde 'blokkendoos' en eenvoudige drag-and-drop interface maken het onderhoud van je website zo eenvoudig mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons CMS en hoe we je kunnen helpen je website te onderhouden.

Achtergrond patroon
Google reviews - de Werkende Website

Prettige samenwerking gehad met De Werkende Website. Korte lijnen, professionele aanpak en aardige mensen. Kortom: echt aan te raden!

Willemien van den Berge

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wat zijn jouw ambities?

Jouw keuzes maken jouw bedrijf. Natuurlijk kun je niet alles weten. Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities online.

Carolien - de Werkende Website