Social Media

Een goede website is een goed begin.
Zorg dat jouw website iets oplevert!

Social Media uitbesteden

Je realiseert jezelf dat jouw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen. Dit kost veel tijd. Je wilt tenslotte professioneel overkomen en geen onzin berichten versturen. Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd om alles bij te houden. Er zal ook niemand binnen jouw organisatie zijn die het er ‘even’ bij kan pakken en om er nu iemand voor aan te nemen in deze tijd lukt ook niet altijd.

Uitbesteden is dé oplossing!

Wij houden van social media en zijn de hele dag online en actief bezig met het versturen van updates, reageren, bloggen en acties bedenken. Dit alles om onze ZZP en MKB klanten van A tot Z te ontzorgen. Dit doen we altijd in overleg met jou! Bij ons kun je terecht voor de volgende social media:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram

Social Media uitbesteden

Heb je de keuze gemaakt om social media uit te besteden? Bel ons dan even op 010 - 85 00 670 of stuur een berichtje om te laten weten waar je precies hulp bij nodig hebt. Wij van de Werkende Website denken graag even hardop en geheel vrijblijvend met je mee! 

Bel ons op (010) 85 00 670

Rhode Vreeswijk, online marketeer

RHODÉ VREESWIJK
Online Marketeer

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste tekstschrijver tegen een scherp tarief."


Contact ››

Meer marketing:

Scroll naar boven