E-mailmarketing

Een goede website is een goed begin.
Zorg dat jouw website iets oplevert!

E-mailmarketing voor elk bedrijf

Wil je jouw e-mailmarketing uitbesteden? Dat kan bij de Werkende Website! Emailmarketing is efficiënt, geeft onmiddellijk resultaat, is doelgericht, gemakkelijk en goed meetbaar.

Emailmarketing helpt je als bedrijf bij het vergroten van de afzetmogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen kun je je als bedrijf focussen op meer bezoekers, verkopen of realiseren van leads. Naast het stimuleren van verkoop is het ook belangrijk om de dialoog aan te gaan met je (potentiële) klanten. Het is een mooie en snelle manier om te communiceren met uw doelgroep.

Jouw e-mailmarketing uitbesteden?

Met ons e-mailmarketing pakket kunnen wij voor u email nieuwsbrieven en nieuwsbulletins vormgeven en versturen. Het maken van een e-mailing pakken we professioneel aan. We bedenken een strategie en maken de mailing in jouw huisstijl. We maken een mailing helemaal naar jouw wensen! Ben jij ook geïnteresseerd geraakt en wil jij ook meer rendement halen uit klanten? Neem dan contact met ons op.

Bel ons op (010) 85 00 670

Rhode Vreeswijk, online marketeer

RHODÉ VREESWIJK
Online Marketeer

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste tekstschrijver tegen een scherp tarief."


Ik wil een gratis adviesgesprek ››

Meer marketing:

Scroll naar boven