MARKETING & SERVICES

Online marketing is marketing van producten of diensten via internet. De Werkende Website biedt een totaaloplossing voor online marketingvraagstukken. Bij ons kun je terecht voor je website, maar ook voor de online vermarkting.

Je website als basis

De basis voor het online vermarkten van je producten/diensten is je website of webshop. Een website is er voor de eindgebruiker en niet voor jezelf. Wij nemen daarom altijd de gebruiker als uitgangspunt bij het ontwikkelen en verbeteren van een website. De website moet namelijk goed aansluiten bij de behoeftes van je doelgroep en vooral gebruiksvriendelijk zijn.

Waar kunnen we je mee helpen?

Naast een website kun je actief aan de slag gaan met (online) marketing. Wij helpen je daar graag mee! Voor de volgende diensten kan je bij ons terecht:

identiteit.png

Identiteit

Klopt jouw logo en huisstijl nog met jouw verhaal? Wil je meer structuur in je huisstijl aanbrengen? Wij adviseren je graag. Onze designers en marketeers helpen je ook graag met het creëren van iets compleet nieuws. Op die manier sla je twee vliegen in één klap.

Naar PromoVisique ››
promotie.png

Promotie

Hoe krijg je meer (potentiële) klanten naar jouw website? Een nieuwsbrief naar bestaande relaties of een huis-aan-huis flyer om nieuwe klanten te bereiken? Wij doen er, ook buiten de website, alles aan om jouw organisatie succesvol te laten zijn.

Naar PromoVisique ››
seo.png

SEO

Google houdt van ons, maar biedt altijd kansen tot verbetering. Met SEO wordt er structureel gewerkt om jouw website te laten stijgen in de zoekmachines. We houden je concurrenten in de gaten en voeren acties door voor nog meer resultaat.

Meer over SEO ››
Adwords.png

SEA

Wil je gegarandeerd topposities in zoekmachines bereiken? Kies er dan voor om jouw Google AdWords campagne uit te besteden! Een AdWords campagne zorgt voor relevanter verkeer en meer conversies via jouw website.

Meer over SEA ››
promotie.png

Social Media

Wij houden van social media en zijn de hele dag online en actief bezig met het versturen van updates, reageren, bloggen en acties bedenken. Dit alles om onze ZZP en MKB klanten van A tot Z te ontzorgen.

Meer over Social Media ››
E-mailmarketing.png

E-mail Marketing

Wil je jouw e-mailmarketing uitbesteden? Dat kan bij de Werkende Website! Email Marketing is efficiënt, geeft onmiddellijk resultaat, is doelgericht, gemakkelijk en goed meetbaar.

Meer over E-mail Marketing ››
Content.png

Woord & Beeld

Onze tekstschrijvers schrijven korte en krachtige teksten die gemakkelijk te lezen zijn. De zoekmachines houden van onze teksten. Ook werken we samen met een aantal fotografen en videografen. Wij selecteren voor jou de beste specialist!

Over Content ››
Fotografie.png

Domeinen & E-mail

Omdat de meeste klanten het prettig vinden om alles onder één te hebben, verzorgen wij ook domeinregistratie en e-mailhosting.

marketing-overzicht-afbeelding.png

Meer informatie?

Wij denken graag mee over jouw specifieke uitdagingen en vragen.

Afspraak maken ››
Scroll naar boven