Home ›› Fotografie Voor Jouw Website

Fotografie voor jouw website

Eén van de meest lastige zaken rondom de realisatie van een website is de inhoud. Deze verzameling van teksten, afbeeldingen en video's wordt ook wel content genoemd. Een persoonlijk en sterk verhaal wordt bij voorkeur geïllustreerd door persoonlijke foto's. De Werkende Website werkt al jaren samen met professionele fotografen. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste fotograaf tegen een scherp tarief.

Hoe belangrijk is fotografie op een website?

Het gebruik van foto's op een website is heel belangrijk. Een foto geeft een complete impuls van de inhoud met de daarbij behorende emotie. Een bezoeker scant binnen een paar seconde of hij verder leest op jouw website. Foto's geven hierbij vaak een belangrijke doorslag. 

Verschillende soorten fotografie

Fotografie is een breed begrip. Of het nu gaat om portretfotografie, bedrijfsfotografie of het fotograferen van klanten of producten voor een webshop, onze fotografen hebben allerlei specialiteiten. Wij zoeken de beste fotograaf om jouw verhaal op het web in beeld te brengen.

Fotografie met een doel

Voordat we bepalen welke fotograaf het best bij de website past, is het belangrijk dat de doelstelling en propositie vooraf duidelijk zijn. Tijdens de brainstormsessie - in het geval van een nieuwe website - wordt de doelstelling en propositie vastgesteld. Op basis van de doelstelling wordt in overleg bepaald welke foto's er gemaakt moeten worden. Pas daarna wordt door de Werkende Website de fotograaf geselecteerd. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de eventuele voorkeur van de klant.

Fotografie en de huisstijl

Wanneer foto's op maat voor je gemaakt worden onstaat er automatisch meer eenheid in de beelden dan wanneer er wordt gewerkt met stockfoto's. De gemaakte foto's kunnen vervolgens ook in andere huisstijlelementen worden gebruikt. Hierdoor speelt de fotografie een herkenbare rol in de totale uitstraling van de organisatie of het merk. Denk hierbij aan persoonlijke foto's op een visitekaartje of foto's van het bedrijf in een brochure of op een poster.

Wat kost fotografie voor jouw website?

Bij de Werkende Website vinden wij het belangrijk dat jouw website perfect werkt, er mooi uitziet en wat oplevert. Er is een gezamelijk belang. Hoe beter de website, hoe meer je zal investeren. Toch is dit vaak het verhaal van de kip en het ei. Met onze jarenlange ervaring maken wij het onze klanten graag makkelijk. Door goede afspraken te maken met onze fotografen kunnen wij tegen een laagdrempelig tarief een goede basis leggen voor jouw verhaal op het web. Wil je exact weten wat het kost om jouw website te verbeteren met fotografie?

Bel ons op (010) 85 00 670

Arjan Roosenburg

CAROLIEN DE LORM
Studio Manager

"Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op het web en selecteren hiervoor de beste fotograaf tegen een scherp tarief."


Neem contact op ››

Lees ook...

marketing-content-fotografie-fotografen-arno-dWW.png

Arno

Fotograaf voor commerciële opdrachten, zakelijke portretten en redactioneel werk

Werk van Arno ››
marketing-content-fotografie-fotografen-jan-dWW.png

Jan

Fotografeert van alles in Nederland en zeer regelmatig de "wildlife" in Afrika

Werk van Jan ››
marketing-content-fotografie-fotografen-wendy-dWW.png

Wendy

Maakt met passie complete fotoreportages van uw organisatie

Werk van Wendy ››
marketing-content-fotografie-fotografen-lianne-dWW.png

Lianne

Maakt zeer sfeervolle foto's en heeft een passie voor blije gezichten

Werk van Lianne ››
marketing-content-fotografie-fotografen-edwin-dWW.png

Edwin

Zakelijke portretten, productfoto's en reclamefoto's in geheel eigen stijl

Werk van Edwin ››
marketing-content-fotografie-fotografen-conchita-dWW.png

Conchita

All-round fotograaf voor portret en presentatie

Werk van Conchita ››
marketing-content-fotografie-fotografen-guido-dWW.png

Guido

Maak foto's om je vingers bij af te likken en is gespecialiseerd in de hospitality- & foodbranche 

Werk van Guido ››
marketing-content-fotografie-fotografen-kimberly-dWW.png

Kimberley

Laat iedereen shinen met haar business portretten en corporate & lifestyle fotografie

Werk van Kimberley ››
Scroll naar boven