« Terug

Wij zijn kampioen puzzelen met design en content!

dWW_Thema2_Blog4Foto1.jpg29 jul

Het design is akkoord: het vullen van de website kan beginnen. Maar hoe krijgen we het ontwerp van de homepage nu eigenlijk vertaald naar de overige pagina’s? Het matchen van inhoud en design is als puzzelen. En de Werkende Website is puzzelkampioen. Het kampioenschap start voor ons met letterlijk ergens beginnen met neerzetten, en daarna bekijken hoe het uitpakt. Schuiven, verplaatsen, veranderen, nog een keer proberen.

Een logische website, tevreden websitebezoekers

Een website moet vooral logisch zijn voor de websitebezoeker. Is alles gemakkelijk vindbaar, staat erop wat erop moet staan en staat dit dan ook op de meest logische plek? Een bezoeker hoort snel de juiste, overtuigende informatie te vinden. Liever niets meer, maar in ieder geval niets minder. De Werkende Website houdt altijd een scherp oog voor de logica en structuur van een site. Want je hoeft toch geen verstand van websitebouwen te hebben, om een tevreden websitebezoeker te zijn?

Check, check en dubbelcheck

Naast logica, kijken we ook de technische kant van de website na: werkt het, klopt het, loopt het? Daarna is het de beurt aan het hele team - webcreators, designers en de projectmanager - om kritisch te kijken naar de verhouding tussen tekst en beeld. Vragen de teksten om veel beeld, of juist zo weinig mogelijk? Misschien mist er nog een ondersteunend beeld, kunnen er iconen gebruikt worden, of kan het verhaal nog nét iets visueler gemaakt worden. Alles wordt nagelopen. We vergeten niks.

Logisch en gemakkelijk

Wat ons betreft levert het puzzelen met design en content een website op die er goed uitziet. Ook aan de achterkant. Een goed ingerichte achterkant scheelt de klant een hoop tijd, bijvoorbeeld bij het zelf bijhouden van nieuws of andere variabele content op de site. Extra service voor de klant: daar houdt de Werkende Website van. Want wat de klant fijn vindt, is het allerbelangrijkste. En uiteindelijk moet die ermee verder. Dan kan het maar beter perfect in elkaar zitten. Vinden wij dan.

Wat kost een Werkende Website?

« Terug

Scroll naar boven