Website laten maken?

 • Regelmatige website updates
 • Bouwen met Blok-design
 • Een Responsive Template (mobielvriendelijk)
 • SEO vriendelijk
 • Content van echte tekstschrijvers
 • Foto's van echte fotografen
 • Snelle Support

Vraag een prijs op
Lees verder

----Design - Red Button

 • ONE-platform
 • blok-design
 • 15+ jaar ervaring
 • 500+ klanten

ONE Platform

Al onze websites worden gebouwd op het ONE Platform. Dit is ons eigen CMS waar aan de hand van Blok-Design je makkelijk een website kunt laten maken. Onze contentblokken zijn makkelijk te vullen en op te stapelen. Zo kun je op een overzichtelijke manier jouw verhaal overbrengen en dit zelf makkelijk aanpassen indien nodig.

dww-icon-blokdesign.svg

Blok-Design

Blok design zorgt ervoor dat je op een overzichtelijke manier je website kunt opbouwen. De blokken zijn makkelijk te vullen met teksten en afbeeldingen zodat jouw bezoekers de beste beleving hebben.

dww-icon-responsivedesign.svg

Responsive Design

Al onze websites zijn responsive. Dat houdt in dat op welk apparaat je jouw website dan ook opent het altijd gebruiksvriendelijk is. Zo sluit je nooit een groot deel van je bezoekers uit.

dww-icon-seo.svg

SEO Vriendelijk

Al onze websites zijn SEO vriendelijk. Zo wordt het makkelijk gemaakt voor zoekmachines zoals Google om jouw pagina's te vinden. Je wilt natuurlijk wel gevonden kunnen worden in Google.

500+ klanten gingen je voor

Website laten maken door De Werkende Website

De Werkende Website maakt al jaren websites voor verschillende soorten bedrijven. Wij geloven dat een website moet werken, mooi moet zijn en iets moet opleveren. Daarom wordt er dagelijks aan ons Platform en Blok-Design gewerkt om dit te verbeteren.

dww-icon-regelmatigeupdates.svg

Regelmatige updates

Ons ONE Platform wordt regelmatig geüpdatet om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Een team aan specialisten komt geregeld bij elkaar om de ontwikkelingen te bespreken en deze indien nodig door te voeren. Zo zorgen wij ervoor dat je website niet veroudert.

dww-icon-contentmaken.svg

Content maken

De Werkende Website heeft alles in huis om content voor jouw website te laten maken. Wil jij je website persoonlijk maken en geen gebruik maken van stock beelden, dan regelen wij de fotografie voor jou. Of laat je liever de teksten door een professional schrijven, dan regelen wij een tekstschrijver.

dww-icon-snellesupport.svg

Snelle support

Wil je snel iets aanpassen aan je website? Geen probleem! Onze techneuten zitten voor jou klaar om de aanpassingen door te voeren. Zo pakken wij support binnen 24 uur op.

referenties-johanvandenhout-dww.png

Dit was precies wat ik zocht!
Een partner die zowel de website bouw, het beheer en de marketing voor mij regelt.

referenties-mikesier-dww.png

Feedback is top!
Onderscheidende aanpak, weer ff terug naar je zelf, maar resultaat en klanten feedback top!

referenties-yvonnerietveld-dww.png

Een prachtig geheel
Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Wat kost het om een website te laten maken?

Wil jij een website laten maken en weten hoeveel dit kost bij de Werkende Website? Vul dan direct het formulier hieronder in en vraag de prijs op.

OOK ZO'N WEBSITE?

Wat kost dat eigenlijk?
Stuur mij vrijblijvend een offerte.

Scroll naar boven