Home ›› Website Laten Maken Pijnacker

Website laten maken Pijnacker - Eenvoudig en snel

Of je nu een bedrijf hebt in de industrie, scholing, zorg of de ICT: een website is hierbij een absolute must. Je bedrijf wordt zo sneller gevonden door potentiële klanten. Gelukkig is een website laten maken Pijnacker nog nooit zo eenvoudig geweest. Met ons unieke ONE-platform en blok-design bieden wij jou zelf de mogelijkheid om de website helemaal in te richten naar jouw wensen. Wat kun je verwachten bij een website laten maken Pijnacker door De Werkende Website? Wij zetten alle informatie voor je op een rij.

Voorbeeld: Deugro BV. Ook een website laten maken Pijnacker?

www.deugrodeurtechniek.nl


Website laten maken Pijnacker met WebAssistent Maaike de Winter

www.smart-visie.nl/

Bekijk meer voorbeelden ››

Website laten maken Pijnacker met blok-design

Kies jij voor De Werkende Website, dan is dit jouw ideale partner voor een website laten maken Pijnacker. Wij werken namelijk met een blok-design. Hiermee kun jij zelf eenvoudig jouw website beheren én het verhaal vertellen aan je klanten dat jij voor ogen hebt. Voor de overzichtelijkheid heeft elk blok hierbij zijn eigen doel. Denk bijvoorbeeld aan inspireren, informeren of overtuigen om de klant snel tot aankoop over te laten gaan. Je mag bovendien zelf weten in welke volgorde je deze blokken plaatst en ook kun je de lay-out zelf bepalen door de teksten, kleuren en afbeeldingen aan te passen. Heb je met jouw website expliciet als doel om de conversie te verhogen? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om een call-to-action toe te voegen.

Een website laten maken Pijnacker was nog nooit zo makkelijk!

Voor het blok-design vinden er automatische updates plaats

Wil jij een website laten maken Pijnacker, dan willen wij graag op de lange termijn met jou blijven samenwerken. Ons uitgangspunt van alle werkzaamheden die wij leveren, is dan ook dat jouw website altijd toegankelijk is en up-to-date is. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een nieuwe weg bent ingeslagen met je bedrijf of dat je bezig bent met een bedrijfsverhuizing. Het lijken kleine dingen, maar als je dit zelf allemaal moet aanpassen op je website kun je hier nog best wat tijd kwijt aan zijn. Is het een kleine verandering die je wenst? Dan voeren wij deze zo snel mogelijk door. Heb je een complexere wens? Dan komt deze op de wensenlijst te staan. Deze grote lijst met complexe wensen dient als basis voor de updates waarvan wij ernaar streven om twee keer per jaar uit te rollen. We prioriteren de wensen en overleggen wat hiervoor zowel praktisch als technisch het beste werkt. De frequentie van deze updates staat overigens niet vast, maar de twee keer per jaar willen wij wel aanhouden zodat al jullie websites up-to-date blijven.

Website laten maken Pijnacker

Bekijk onze websites ››

Website laten maken Pijnacker - De werkwijze

Wil jij een website laten maken Pijnacker, dan zorgen wij dat dit overzichtelijk en gestructureerd gebeurt. Zo gaan wij - op basis van ons stappenplan - eerst samen met jou brainstormen en komen zo tot de kernboodschap die jij met de website van je bedrijf wilt uitdragen. Door deze uitgebreide sessie kunnen wij aan de slag met jouw website, de kernboodschap en de lay-out. Onze tekstschrijvers schrijven de teksten die wij daarna plaatsen in het blok-design. Hierna kun jij zelf eenvoudig de website aanpassen. Bijvoorbeeld door het verschuiven van bepaalde blokken of de kleuren te wijzigen. 

Wil je daarnaast met jouw website graag meer aan marketing doen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die wij bieden met Spredle. Samen hebben wij namelijk een uniek online marketingpakket samengesteld met als doel jouw website nog sneller en beter vindbaar te maken.

Website laten maken Pijnacker door De Werkende Website?

Wil jij een website laten maken Pijnacker door De Werkende Website, neem dan vrijblijvend contact op. Bel naar 010 – 85 00 670 of vul het contactformulier in.


Maaike-WA-Bergschenhoek.png

Maaike de Winter
WebAssistent Pijnacker

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op ▸ 


Meer website laten maken Pijnacker...

Website laten maken pijnacker
4.9/5 gebaseerd op 60 reviews
Scroll naar boven