Wil jij een website laten maken?

Vraag een prijs op lees verder

----Design - Red Button

Website laten maken

Je moet op veel verschillende dingen letten bij het laten maken van een website. Zo komen wij geregeld vragen tegen als: “Hoe lang gaat mijn website mee?”, “Is de website wel responsive?” en “Is de website wel SEO vriendelijk?”. Er zijn veel verschillende onderdelen die de kwaliteit en de prijs van een website bepalen. Je wilt natuurlijk wel een goede website en niet te veel betalen. Dus waar moet je nu precies op letten als je een website wilt laten maken? Lees hieronder verder.

  • ONE-platform
  • blok-design
  • automatische updates
  • 500+ klanten

Website laten maken? Waar moet ik op letten?

Het belangrijkste aan een website is dat deze niet veroudert. Je wilt natuurlijk niet veel geld uitgeven aan een website die over 2 jaar weer helemaal op de schop moet. Daarbij wéér het hele proces doorlopen met een webbureau en hopen dat het goed gaat. In angst moeten leven en hopen dat alle posities in Google behouden blijven en conversies minimaal hetzelfde blijven.

Een website moet klaar zijn voor de toekomst. Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele apparaten. Tegenwoordig ligt het websitebezoek van mobiele gebruikers gemiddeld boven de 50% en de verwachting is dat dit blijft groeien. Je wilt daarom niet deze grote groep van je website afsluiten door een niet mobiel vriendelijke website te hebben. Zorg er daarom voor dat je website meebeweegt met het formaat van elk scherm, responsive dus.

De technische aspecten van de website moeten SEO vriendelijk zijn. Stel je voor, je hebt zojuist een perfecte pagina voor SEO geschreven, maar nu wordt de pagina niet opgenomen in de resultaten van Google. Wat is hier aan de hand?! De website heeft namelijk geen sitemap en Google kan jouw nieuwe pagina helemaal niet vinden. Dat is natuurlijk zonde! Zo zijn er veel technische aspecten die zoekmachines kunnen helpen jouw content te vinden. De basis van je website moet daarom SEO vriendelijk zijn en bij blijven met de laatste updates in Google.

Nu is natuurlijk de vraag, waar vind je zo’n website? Lees hieronder even verder.

Website laten maken door de Werkende Website

De Werkende Website maakt al jaren websites voor verschillende soorten bedrijven. Onze websites draaien allemaal op het ONE Platform waar wij aan de hand van Blok-Design websites in elkaar zetten. Wij geloven dat een website moet werken, mooi moet zijn en iets moet opleveren. Daarom wordt er dagelijks aan ons Platform en Blok-Design gewerkt om dit te verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat je website niet veroudert en SEO vriendelijk blijft hebben we een team aan techneuten die continu de laatste ontwikkelingen volgen. Deze worden automatisch vanaf een centraal punt verwerkt in jouw blokken. Je hoeft hier dus zelf niets aan te doen!

De Werkende Website zorgt dus voor een website die:

  • Up-to-date blijft
  • Mobielvriendelijk is
  • SEO vriendelijk is
  • Makkelijk aan te passen is

Daarnaast zorgen we voor een goede samenwerking waar we samen jaren van kunnen genieten. Vraag jij je af hoeveel dit kost? Lees hieronder verder.

referenties-johanvandenhout-dww.png

Dit was precies wat ik zocht!
Een partner die zowel de website bouw, het beheer en de marketing voor mij regelt.

referenties-mikesier-dww.png

Feedback is top!
Onderscheidende aanpak, weer ff terug naar je zelf, maar resultaat en klanten feedback top!

referenties-yvonnerietveld-dww.png

Een prachtig geheel
Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Wat kost het om een website te laten maken?

Wil jij weten hoeveel het kost om zo’n website te laten maken door de Werkende Website? Vul dan direct het formulier hieronder in en vraag de prijs op.

OOK ZO'N WEBSITE?

Wat kost dat eigenlijk?
Stuur mij vrijblijvend een offerte.

Scroll naar boven