Home ›› Webassistent ›› Aan De Slag

Word WebAssistent:

Zelfstandig aan de slag met een schaalbaar businessmodel

Hé zelfstandige creatieveling! Is jouw bedrijf gebaseerd op daghandel? Zijn jouw persoonlijke kwaliteiten en de uren die jij maakt maatgevend voor het rendement en de continuïteit van jouw bedrijf?

DOWNLOAD BUSINESSPAPER

Dan heb je het de afgelopen periode misschien niet altijd even makkelijk gehad. Voel jij je weleens kwetsbaar als creatief zelfstandige? Stop met hollen en begin met bouwen.

Wij hebben de ambitie om een landelijk netwerk op te bouwen samen met lokale ondernemers.

Wij hebben de ervaring, tools en oplossingen en jij de lokale contacten. Win-win.

De Werkende Website opent nieuwe vestiging in Halsteren

Stop met hollen

Opdrachtgevers schuiven je gemakkelijk aan de kant, omdat ze (terecht!) van jouw flexibiliteit gebruik maken. Je werkt hard en de dagen vliegen om.

Het is fantastisch werk, maar hoeveel procent van jouw uren wordt daadwerkelijk betaald? Moet je uurtarief misschien omhoog of moet je scherper zijn en meer uren rekenen?

Moet je nog meer uren maken of misschien iemand zoeken waarmee je kan samenwerken? Scoor je altijd een 10 bij je klanten? Of is dit door omstandigheden steeds vaker een zeven?

Wanneer neem je de eerste medewerker aan? Of moet je beginnen met een stagiair, zodat het (financiële) risico kleiner lijkt?

Zoveel vragen die door je hoofd kunnen blijven spoken, zonder dat je echt stappen zet. Maar waarom? Omdat het vandaag nodig is om je druk te maken over de uitdagingen van vandaag.

Maar is er ook tijd voor morgen? Als het antwoord nee is, dan moet het echt anders en beter.

Start met bouwen

Wij spreken uit ervaring. Alweer 18 jaar geleden zijn wij gestart als full service reclamebureau. Na de financiële crisis in 2008 hebben wij het roer radicaal omgegooid. Met succes. We kiezen er voor om ons succes te delen met creatieve ondernemers die echt een lange termijn business willen opbouwen en ons anderzijds kunnen helpen verder te groeien via hun eigen netwerk.

Bekijk ons businesspaper via het formulier

Laat de inhoud hiervan eens goed op je inwerken en denk na over hoe het voor jou wellicht anders en beter kan in de toekomst.

Met creatieve groet,
Marinus Vlot, Jan van der Kaaij en Arjan Roosenburg

overons-team-marinus-vlot-dww.pngSamen bouwen aan een stabiele business.