Home ›› Updates ›› 2020.1.0

Klantenvertellen en SEO optimalisaties

UPDATE 2020.1.0

We hebben - op verzoek van diverse klanten - een nieuw blok ontwikkeld waarmee de reviews van Klantenvertellen automatisch op de website kunnen worden gekoppeld. Daarnaast hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd die ervoor zorgen dat Google nog meer van jouw website gaat houden.

ONE Klantenvertellen.png


Koppeling Klantenvertellen   NIEUW BLOK 

Klantbeoordelingen - of reviews - zijn een belangrijk middel om te weten hoe klanten jouw dienstverlening of product ervaren. Reviews spelen een belangrijke rol bij de beïnvloeding van (potentiële) klanten.

Ook aan de slag met ★ ★ ★ ★ ★ voor jouw bedrijf? Meer informatie ››

Het structureel verzamelen van reviews is een hele kunst en daarom zijn er diverse oplossingen voor. Een aantal klanten werkt met Klantenvertellen en heeft aangegeven het waardevol te vinden om deze reviews ook op hun website te tonen.

Daarom hebben wij een nieuw blok ontwikkeld, waarbij de laatste reviews vanuit Klantenvertellen automatisch op de website worden gepubliceerd.

overons-team-herman-van-der-waard-dww.png

HERMAN VAN DER WAARD
Webcreator

"Heb jij vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!"

Bekijk de update ☰

Anders nog iets?

Quotes.png

QUOTE-style overal mogelijk

De QUOTE-style was al toepasbaar binnen nieuwsberichten. We hebben deze functionaliteit nu ook beschikbaar gemaakt binnen alle andere blokken.

ALT-tag.png

ALT-tag op alle afbeeldingen

Een ALT-tag is belangrijk om afbeeldingen vindbaar te maken. Wanneer deze niet is ingevuld wordt er nu automatisch een ALT-tag meegegeven aan een afbeelding op basis van de bestandsnaam.

Canonical.png

Canonical URL toegevoegd

Met de canonical tag laat je aan Google weten op welke URL de originele content te vinden is. Standaard krijgt iedere pagina vanaf nu deze tag mee, maar je kunt deze ook uitzetten op pagina niveau.

Bin.png

Opgeruimd!

We proberen ook af en toe wat zaken op te ruimen. Door de updates werden de blokken ONE Afbeelding 100% en ONE 1 kolom 100% min of meer identiek. We hebben ervoor gekozen om alle ONE Afbeelding 100% blokken te migreren, waardoor deze is komen te vervallen.

Jouw bedrijf beter vindbaar maken?

★ ★ ★ ★ ★

servicedesk-perbranche-website-dww-bewerkt

Ons team van designers, marketeers en contentmakers staan voor je klaar!

Samenwerken met de WebAssistent ››
Scroll naar boven