Home ›› Updates ›› 2017.3.0

Optimalisaties en nieuw USP blok

In deze update hebben we een aantal technische en visuele optimalisaties doorgevoerd waardoor jouw website weer een stapje beter en mooier is geworden. Met het nieuwe blok ONE USP List kun je beknopt en direct de kracht van jouw bedrijf communiceren.


Verbeterde uitlijning 3/1 blokken

Onze websites bestaan uit functionele blokken die op elkaar gestapeld kunnen worden. We hebben de rechterkolom van de blokken ONE Actie - formulier, ONE 3/1 met afbeelding en de ONE 3/1 op elkaar laten uitlijnen, waardoor het mogelijk is om deze onder elkaar toe te passen, zonder dat de weergave onrustig wordt. Deze update is automatisch doorgevoerd.

Extra contentveld onder formulier

Wanneer het blok ONE Actie - Formulier wordt gebruikt voor langere artikelen ontstaat er onder het formulier een grote witruimte. Deze witruimte kan nu - in een apart veld - gevuld worden met content, zoals een banner, een quote of een stuk tekst. Op de mobiele weergave wordt het formulier en de content die hieronder wordt geplaatst altijd onder het artikel getoond.

Makkelijker klikken op nieuwsberichten

Bij de BLOG- of nieuwsberichten is niet langer alleen de tekst "lees verder" klikbaar. Om de gebruikerservaring te verbeteren hebben we ervoor gezorgt dat het complete bericht klikbaar is. Hierdoor is de werking duidelijker en het doorklikken op mobiel makkelijker. Deze update is automatisch doorgevoerd.

URL optimalisatie

Dubbele content is slecht voor de resultaten in Google. We hebben binnen deze update er voor gezorgt dat 2 versies van een URL teruggebracht wordt tot één unieke URL per pagina. Deze update is automatisch doorgevoerd.

ONE USP List  NIEUW BLOK 

Een websitebezoeker beslist binnen een paar seconde of hij op jouw website verder kijkt. Daarom is het belangrijk dat je snel een effectief kan aangeven waarom hij bij jou op het goede adres is. Via het nieuwe blok ONE USP List illustreer je in maximaal vijf kernwoorden de kracht van jouw onderneming in een compacte balk, visueel ondersteund met iconen. Onderstaand enkele voorbeelden ter inspiratie!

Opmerking: In het verleden werd voor diverse klanten deze functionaliteit ingezet als maatwerkoplossing tijdens de setup. Door de toenemende vraag van klanten en onze designers hebben we hier nu een speciaal blok voor ontwikkeld, waardoor iedereen gebruik kan maken van deze functionaliteit.

Aan de slag met ONE USP List ››

(Voor klanten van de Werkende Website en Spredle)

ARJAN ROOSENBURG
Creatieve Piloot

"Vanuit onze online marketing startup Spredle leren we veel en optimaliseren we ons platform om hier optimaal van de profiteren."

Een compleet overzicht van alle verbeteringen is te vinden in onze Servicedesk voor klanten van de Werkende Website en Spredle.

Bekijk ook...

Scroll naar boven