Meer beleving op jouw website!

UPDATE 2017.2.0
Home ›› Updates ›› 2017.2.0

Video achtergrond

Om aan jouw website nog meer dynamiek en beleving toe te voegen, lanceren wij in deze update de Video achtergrond. Hiermee is het mogelijk om in het blok ONE 1 kolom 100% een video als achtergrond weer te geven.


Beleving op de website

Door de video achtergrond te gebruiken geef je jouw website in één klap meer beleving. Of je nu een professionele video gebruikt, of zelf een video maakt met je smartphone of drone, de bezoeker wordt direct in het verhaal gezogen.

De juiste weergave

Binnen het blok ONE 1 kolom 100% bepaal je zelf de gewenste weergave. Zo is het mogelijk om de hoogte in te stellen en knoppen toe te voegen om de video handmatig af te spelen of het geluid aan te zetten. Omdat het automatisch afspelen van een video met geluid vaak als erg storend ervaren wordt, hebben wij ervoor gekozen om het geluid standaard te dempen.

Let op! De video achtergrond werkt uitsluitend samen met 

Content op de video

Met de video achtergrond kun je, in tegenstelling tot een normale video weergave, direct tekst en een actieknop op de video plaatsen. Is er meer contrast nodig om de tekst of knop duidelijker weer te geven? Gebruik de optie "tekst schaduw" voor een schaduw achter de tekst op een lichtere achtergrond of "overlay" om een kleurlaag (inclusief intensiteit) over de video toe te voegen.

Weergave op smartphone

Smartpones staan niet toe om binnen de browser direct een video af te spelen. Om die reden wordt hier de achtergrondafbeelding getoond die is ingesteld. Wanneer het Play-icon is geactiveerd wordt deze ook zichtbaar op de mobiele weergave. Het Geluid-icoon is op de smartphone niet relevant en verdwijnt dus automatisch.

Aan de slag (voor klanten)

Binnen onze Servicedesk hebben wij een uitleg voor je klaar staan. Veel succes! 

Aan de slag ››

ARJAN ROOSENBURG
Creatieve Piloot

"De Video achtergrond geeft meer beleving en dynamiek aan jouw website. "

Meer informatie

Een compleet overzicht van alle verbeteringen is te vinden in onze Servicedesk voor klanten.

Scroll naar boven