Home ›› Updates ›› 2016.2.0

Meer resultaat uit jouw website

Met deze update haal je - op een slimme manier - meer resultaat uit jouw website. Maak met het conversie-blok en het conversie-menu in een handomdraai de ideale landingspage en haal zo nieuwe leads en klanten binnen!

Conversie-blok

Onze websites bestaan uit functionele blokken die op elkaar gestapeld kunnen worden. Conversie is een duur woord voor resultaat. Met dit nieuwe blok - wat de naam ONE actie - formulier heeft gekregen - haal je meer resultaat uit jouw website. In dit nieuwe blok komen drie onderdelen op compacte wijze samen:

  • Het aanbod - tekst, afbeelding en/of video
  • Referenties - quotes die het aanbod ondersteunen
  • Het formulier - een formulier naar keuze met powerbuttons

Conversie-menu

Een goede conversie-pagina opent in een nieuw venster en geeft geen enkele andere mogelijkheid of afleiding dan het accepteren van het aanbod. Zelfs het menu kan hierbij afleiden van het doel. Om die reden wordt het mogelijk om het conversie-menu in te schakelen. Dit "kale" menu toont enkel het logo en het telefoonnummer (of het telefoon-icoon bij de mobiele weergave).

Aan de slag (voor klanten)

Binnen onze Servicedesk hebben wij diverse uitleg video's voor je klaar staan. Hiermee kun je zelf aan de slag, maar wij helpen je ook graag verder. De komende tijd bouwen we kosteloos de relevante formulieren van jouw website om naar dit nieuwe conversie-blok. Als wij dit voor je hebben gedaan, krijg je direct bericht van ons.

Aan de slag ››

ARJAN ROOSENBURG
Creatieve Piloot

"Samen met onze online marketeers en techneuten hebben we een krachtige tool gebouwd om meer resultaat uit jouw website te halen."

Een compleet overzicht van alle verbeteringen is te vinden in onze Servicedesk voor klanten.

Bekijk ook...

Hoe kunnen wij helpen?

Scroll naar boven