• backpijllicht.jpg

SEO campagne en SEO advies

Een campagne sluit je voor een jaar bij ons af.

Een SEO campagne is altijd in combinatie met een SEO Setup pakket, om jouw website een vliegende start te geven op het gebied van SEO campagne. Ook geven wij SEO advies voor jouw SEO website.

  • Monitoren van de vindbaarheid
  • Inzicht in de resultaten door maandelijkse SEO campagne rapportage
  • SEO up-to-date houden aan de hand van de resultaten van de voorgaande maand en eventuele wijzigingen in de content 
  • Persoonlijke tussentijdse evaluatie voor jouw SEO optimalisatie van jouw website


Interesse in een SEO jaarcampagne?

Een SEO campagne houdt in dat wij maandelijks de SEO voor jullie website up-to-date houden. 

Wij hebben ten alle tijde overzicht op hoe de SEO website geranked staat en kunnen wij zien welke verbeteringen er gedaan moeten/kunnen worden om je ranking te behouden of verbeteren. Deze verbeteringen voeren wij door en vervolgens monitoren wij het resultaat, waarvan je maandelijks een rapport krijgt. Daarnaast is het bij een campagne ook mogelijk om je trefwoorden tussentijds aan te passen of te wisselen: zo blijft je website gelijk met de veranderingen die het bedrijf doormaakt.

Naast de maandelijkse rapportage, hebben wij 1 keer per kwartaal persoonlijk contact om de vorderingen te bespreken. Uiteraard bent u van harte welkom om in de tussentijd contact op te nemen voor vragen en/of wijzigingen.

Meer over SEO:


"SEO optimalisatie zorgt er voor dat je beter gevonden wordt, met als einddoel meer verkeer en respons op je website!" - de Werkende Website (SEO campagne

SEO rotterdam

SEO Rotterdam : Lekker dichtbij!

Waarom zelf tobben of ver zoeken? Kies voor SEO Rotterdam als partner de Werkende Website. Voor een SEO checklist en SEO SEA activiteiten.

SEO SEA

SEO SEA

Wat is het verschil tussen SEO SEA ? SEO staat voor Search Engine Optimalisation en SEA voor Search Engine Advertising. Bij SEA betaal je aan Google advertentiekosten per klik. Bij SEO Rotterdam wordt de website duurzaam geoptimaliseerd doormiddel van een SEO checklist.

SEO checklist

SEO checklist

SEO Rotterdam werk met SEO tools die ons helpen een goede SEO checklist op te stellen. Met de SEO checklist gaan we aan de gang om jouw website hooger in Google te krijgen en meer resultaat te halen.

ZET DE STAP VANDAAG

 Een website die iets oplevert
 Automatisch beter door updates
 Ontwikkeling door marketeers

SEO advies voor jouw website door SEO Rotterdam

Maak vrijblijvend een afspraak
SEO Rotterdam
Rated 4.9/5 based on 49 reviews
Meer website en SEO klanten
Scroll naar boven