SEO

Een goede website is een goed begin.
Zorg dat jouw website iets oplevert!

SEO en statistieken

Het uiteindelijke doel van SEO is  dat voldaan wordt aan het doel van jouw website; producten, informatie of diensten afnemen. 

Binnen SEO richten wij ons voornamelijk op de zoekmachine Google, omdat dit de grootste zoekmachine is. Het doel van Google is om relevante resultaten te tonen aan gebruikers. Zo zijn de gebruikers tevreden en zullen ze Google blijven gebruiken. Google is er dus bij gebaat om websites te tonen die de gebruiker verder helpen. Door middel van SEO willen wij dat Google jouw website toont aan bezoekers, zodat ke relevante bezoekers krijgt op jouw website. Google meet onafgebroken wat het gedrag is van de gebruikers. Deze informatie kun je inzien via Google Search Console en Google Analytics.

Google Search Console

Google Search Console is een service van Google. In Google Search Console (GSC) worden de resultaten van de website in de zoekresultaten van Google bijhouden en onderhouden. Wij melden iedere webpagina welke bij ons in beheer is, aan bij GSC. Zo kunnen we de website in de gaten blijven houden en gelijk actie ondernemen als er foutmeldingen worden doorgegeven door Google. Ook kunnen we nieuwe pagina’s of blogs aanmelden bij Google zodat deze getoond worden in de zoekresultaten.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen bijvoorbeeld delen van de website aanpasgepast worden aan het gedrag van de bezoeker.

Gedurende de SEO-campagne ontvang je rapportages. Hier leggen wij uit wat er in de rapportage staat.

Arjan Roosenburg

RHODÉ VREESWIJK
Online Marketeer

"Aan de hand van de informatie van Google Analytics kunnen wij jouw website aanpassen aan het gedrag van de bezoekers."


Neem contact op ››

Meer (online) marketing:

Scroll naar boven