Responsive site - automatisch goed voor tablet en smartphone

Een responsive site past zich volledig automatisch aan aan het scherm waarop de website wordt weergegeven.

Start de rondleiding

Ben jij op zoek naar een responsive site?

Voor een responsive site - of een website die responsive is - ben je bij de Werkende Website aan het juiste adres. Een goede website is uiteraard responsive en past zich automatisch aan aan de weergave van de bezoeker. Vandaag is een responsive site geen keuze, maar een must. Beeldschermen worden steeds groter en steeds kleiner. Wanneer je voor de Werkende Website kiest is jouw website uiteraard responsive.

Hoe werkt een responsive site ?

Bij een responsive site wordt in de code aangegeven hoe een website zich moet gedragen aan de hand van de weergave van de bezoeker. Bij de Werkende Website is dit volledig geintegreerd. Omdat de ontwikkelingen van het web niet stilstaan blijven we continu de weergave verbeteren en spelen we in op veranderingen voor bijvoorbeeld tablets, smartwatches en andere wearables.

Voorbeelden van een responsive site

Bekijk hier een aantal voorbeelden van een responsive site :

De responsive site van Kunstgrasgigant uit RidderkerkResponsive site van Temmerman uit RidderkerkResponsive site van Justice Incassobureau uit Zoetermeer

Wat zijn de kosten voor een responsive site ?

De kosten voor een responsive site zijn niet hoger dan een "oude" website. Sterker nog, bij de Werkende Website is dit voordeliger! Vraag via de knop rechtsboven vrijblijvend een offerte aan. Een responsive site is voor iedereen betaalbaar!

Neem vrijblijvend contact op voor een responsive site :

Wij maken graag voor jouw een responsive site. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 010 - 85 00 670 of stuur ons een e-mail info@dewerkendewebsite.nl

ZET DE STAP VANDAAG

 Een website die iets oplevert
 Automatisch beter door updates
 Ontwikkeling door marketeers

responsive site
Rated 4.9/5 based on 49 reviews
Scroll naar boven