Home ›› Per Branche ›› Vakwerk

de Werkende Website voor Vakwerk

Als vakman of vakvrouw een website laten maken? 
Met ons unieke ONE-platform en blok-design hebben wij voor allerlei vakwerk mobielvriendelijke websites gemaakt. Een goede website voor vakwerk werkt, is mooi en levert wat op. Iedere dag!

afbeelding-2-vakmannen-braches-dww.jpg

Samenwerken met Vakmannen

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Hoezo? Omdat wij met jaarcontracten en automatische updates werken: De grootste kans op online succes, want wij doen natuurlijk alles voor een langdurige, prettige samenwerking!

Bekijk de oplossing ▸
afbeelding-1-vakmannen-braches-dww.jpg

Boodschap en webdesign Vakmannen

In het begin van het traject investeren wij graag voldoende in deze samenwerking, doormiddel van een intensieve brainstorm (of Brainday). Vanuit deze brainstorm halen we alle benodigde informatie naar boven waarmee we aan de slag kunnen met het maken van het webdesign, de boodschap en de website voor jouw bedrijf.

Voorbeelden websites Vakmannen

Bekijk onze websites voor vakmannen, ondernemers of als schildersbedrijf.

De alles-in-1 website voor Vakmannen

Platform - de Werkende Website

ONE-platform

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform 100% automatisch verbeterd.

blokdesign.svg

Blok-design

In lijn met onze visie 'Standaard waar het kan. Maatwerk waar het moet.' hebben we contentblokken ontwikkeld die eenvoudig te beheren en te ontwerpen zijn.

contentmarketing.svg

Woord & Beeld

Onze tekstschrijvers schrijven korte en krachtige teksten die gemakkelijk te lezen zijn. De zoekmachines houden van onze teksten. Ook werken we samen met fotografen en videografen.

promotie-werkende-website.svg

Marketing

Met Spredle hebben wij een uniek pakket voor klanten van de Werkende Website. Met een volledig online marketing pakket regelen wij alles om jouw website te laten renderen!

up-to-date-werkende-website.svg

Kopen = Achterlopen

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Goed partnership is onbetaalbaar. Kies voor een marketingmachine van topkwaliteit!

Jouw vakwerk vindbaar maken?

★ ★ ★ ★ ★

Ons team van designers, marketeers en contentmakers staan voor je klaar!

Samenwerken met de WebAssistent ››
Vakwerk
4.9/5 gebaseerd op 60 reviews
Scroll naar boven