Een website die nooit veroudert

  • ONE-platform
  • blok-design
  • automatische updates
  • 500+ klanten

Duurzaam Webdesign

De Werkende Website is dé alles-in-een-oplossing voor mkb’ers die een website willen laten bouwen. Dit komt voornamelijk doordat we onze website richten op duurzaamheid. In deze blogs kun onder andere lezen wat een duurzame website inhoudt en waarom het ideaal is voor mkb’ers.

Zij houden jouw website altijd up-to-date!

Een website die nooit veroudert. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar de Werkende Website maakt dit mogelijk. Wij voeren structureel functionele en praktische updates door, zodat de websites van onze klanten altijd mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijven. “Met ons team houden we continu de nieuwste trends in de gaten, spelen we in op de wensen van onze klanten en maken we gebruik van onze eigen creativiteit”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

Wat is een duurzame website?

Stel: 5 jaar geleden liet je een gloednieuwe website bouwen voor je bedrijf. Vol trots liet je hem zien aan je klanten. Nu kun je er nog maar weinig mee en is je bedrijf eigenlijk weer toe aan een nieuwe website. Dat is balen! Als je met De Werkende Website in zee gaat zal je dit probleem nooit meer tegenkomen. Wij hebben namelijk ons eigen platform ontwikkeld.

OOK ZO'N WEBSITE?

Wat kost dat eigenlijk?
Stuur mij vrijblijvend een offerte.

"Door periodiek updates door te voeren kun je heel lang met je website vooruit. Dat is waar duurzaam webdesign over gaat."

Gerwin de Vos

"Dit was precies wat ik zocht. Een partner die zowel de website bouw, het beheer en de marketing voor mij regelt."

Johan van den Hout

"De video achtergrond is een update waar we trots op zijn. Hierdoor krijgen onze klanten in één klap veel meer beleving op hun website."

Arjan Roosenburg

“Duurzaam webdesign: we bouwen en onderhouden de website en voeren updates door. Hierdoor hoeven onze klanten nooit meer een nieuwe website te laten bouwen”

START VANDAAG

Waarom is een duurzame website belangrijk?

Altijd dezelfde website houden. Dat klonk Johan van den Hout, van koffieautomatenbedrijf Van den Hout Automaten goed in de oren. Zijn bedrijf had inmiddels al twee websites gehad, die beiden snel waren verouderd. Toen hij een goed gesprek had met onze salesmanager Jan van der Kaaij was hij om.

Zo wordt je website iedere dag een stukje beter!

“Ik bespreek wekelijks met mijn collega’s of er ideeën voor updates zijn. Deze ideeën houden we bij op onze wensenlijst. Sommige updates voeren we in een keer door bij al onze klanten, en bij anderen kunnen ze er zelf voor kiezen of ze hun website updaten. In ieder geval stellen we ze per e-mail op de hoogte. Over het algemeen is dit zo’n 2 keer per jaar”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

Zo is het idee van een duurzame website ontstaan

Een weboplossing die structureel werkt voor al onze klanten. Daar zochten Arjan Roosenburg, Marinus Vlot en Jan van der Kaaij naar toen ze in 2012 begonnen met hun bedrijf De Werkende Website. In 2014 hadden ze de sleutel in handen: een eigen platform met updatable blokken. “Met dit platform konden we werken aan duurzame websites: ofwel websites die niet verouderen”, aldus webcreator Gerwin de Vos. Hij houdt zich hier dagelijks mee bezig.

Websites bouwen met uitzicht over Rotterdam

Als je elke dag uitzicht hebt over het moderne en levendige Rotterdam ontstaan de beste ideeën. Bij De Werkende Website ervaren we dit dagelijks. Ons kantoor bevindt zich helemaal bovenin de Tribal Tower op het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel. “Niet alleen wij vinden het een mooi uitzicht, voor onze klanten is het ook een inspirerende plek om te komen”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

OOK ZO'N WEBSITE?

Wat kost dat eigenlijk?
Stuur mij vrijblijvend een offerte.

referenties-johanvandenhout-dww.png

Dit was precies wat ik zocht!
Een partner die zowel de website bouw, het beheer en de marketing voor mij regelt.

referenties-yvonnerietveld-dww.png

Een prachtig geheel
Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

referenties-erikbaan-dww.png

Wij zijn erg blij met het eindresultaat
De Werkende Website bedankt voor het meedenken en vormgeven van onze nieuwe huisstijl en de bijbehorende website.

Webbureau Rotterdam: Websites bouwen Rotterdam

webbureau-rotterdam-duurzaam-webdesign-websites-bouwen-met-uitzicht-over-rotterdam-de-werkende-websi01 nov Als je elke dag uitzicht hebt over het moderne en levendige Rotterdam ontstaan de beste ideeën. Bij De Werkende Website, webbureau Rotterdam, ervaren we dit dagelijks. Ons kantoor bevindt zich ... lees verder

Zo is het idee van een duurzame website ontstaan

duurzaam-webdesign-zo-is-het-idee-van-duurzaam-webdesign-ontstaan-2-de-werkende-website.jpg04 okt Een weboplossing die structureel werkt voor al onze klanten. Daar zochten Arjan Roosenburg, Marinus Vlot en Jan van der Kaaij naar toen ze in 2012 begonnen met hun bedrijf De Werkende Website. In ... lees verder

Zo wordt je website iedere dag een stukje beter!

duurzaam-webdesign-zo-wordt-je-website-iedere-dag-een-stukje-beter-1-de-werkende-website.jpg06 sep De Werkende Website houdt zich bezig met het creëren van duurzame websites. Onze webcreators Gerwin de Vos, Herman de Waard en Silvan Soeters werken daarom elke dag hard aan de websites voor onze ... lees verder

Waarom is een duurzame website belangrijk?

duurzaam-webdesign-waarom-is-duurzaam-webdesign-belangrijk-2-de-werkende-website.jpg09 aug Binnen grote bedrijven houden vaak één of meerdere mensen zich full-time met de website bezig. Hierdoor blijft hun website over het algemeen goed up-to-date. Mkb’ers beschikken meestal niet over ... lees verder

Zij houden jouw website altijd up-to-date!

duurzaam-webdesign-zij-houden-jouw-website-altijd-up-to-date-3-de-werkende-website.jpg27 jun Een website die nooit veroudert. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar de Werkende Website maakt dit mogelijk. Wij voeren structureel functionele en praktische updates door, zodat de websites van onze ... lees verder
Scroll naar boven