Achtergrond patroon
Achtergrond patroon

De Werkende Website opent nieuwe vestiging in Halsteren

03-02-2019

De Werkende Website slaat haar vleugels uit naar het zuiden van Nederland. Op 1 februari 2020 openen we een nieuwe vestiging in Halsteren, regio Zuidwest-Brabant. Dit nieuwe kantoor bevindt zich in het pand van onze klant Edwin Koolen van Koolen Photography, waar wij een intensieve, prettige samenwerking mee zijn aangegaan.

Halsteren - de Werkende Website

Netwerk uitbreiden in Zeeland en Zuidwest-Brabant

Aan het besluit om uit te breiden liggen meerdere redenen ten grondslag. Allereerst omdat onze accountmanager Jan van der Kaaij is verhuisd naar Tholen. Een goede reden om ons netwerk in die regio uit te breiden. Daarnaast zijn Zuidwest-Brabant en Zeeland tegenwoordig zeer in trek bij bedrijven, vanwege de relatief goedkope grond. En aangezien vrijwel ieder bedrijf een website nodig heeft, bevinden zich daar veel potentiële klanten. Edwin Koolen heeft al een uitgebreid netwerk in Zeeland en Zuidwest-Brabant. Hij is lid van diverse netwerkclubs en zal ons daar introduceren.

Website laten maken Halsteren

Jan: “Edwin Koolen is een topfotograaf en grafisch ontwerper pur sang. Omdat fotografie en het bouwen van websites onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werkten we al met elkaar samen. Toen hij aangaf dat hij een deel van zijn mooie bedrijfspand aan ons wilde verhuren, was de keuze snel gemaakt. Nu we in hetzelfde pand zitten kunnen we deze samenwerking intensiveren en nog meer bedrijven bereiken.” 

"Omdat fotografie en het bouwen van websites onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werkten we al jaren samen."

De functie van de nieuwe vestiging

De nieuwe vestiging zal in de eerste plaats een advieskantoor zijn, waar zowel de Werkende Website als Spredle brainstormsessies en meetings voor ondernemers organiseren. Als dit zich positief ontwikkelt zullen we overwegen om een zelfsturend team op deze locatie neer te zetten.

Brainstormen voor nieuwe website Halsteren

Website laten maken Halsteren Koolen

Wat betekent dit voor huidige klanten?

Voor de huidige klanten van Jan verandert er niets. Hij zal uiteraard iedere week aanwezig zijn op onze locatie in Halsteren, maar daarnaast zal hij al zijn klanten met dezelfde intensiteit blijven bezoeken en ondersteunen zoals hij nu doet. Ook zal hij geregeld aanwezig zijn op onze hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel.

Halsteren - de Werkende Website

Feestelijke opening

Binnenkort houden we een feestelijke opening in Halsteren. We hopen dat hier veel ondernemers uit de regio op afkomen voor een eerste kennismaking. U hoort daar snel meer over. Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Stuur dan een e-mail naar info@dewerkendewebsite.nl of bel naar 010 - 85 00 670. We vertellen u graag meer over onze plannen.

Het adres van de nieuwe vestiging is: Vang 1, 4661 TX Halsteren.

jouw keuzes. jouw bedrijf.

Wat zijn jouw ambities?

Jouw keuzes maken jouw bedrijf. Natuurlijk kun je niet alles weten. Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities online.

Rhodé - de Werkende Website