« Terug

Mission on the Road

MissionOnTheRoad-BLOG-klein.jpg24 jun

Christenen in Europa. Wie zijn het en hoe geloven ze? Tijdens Mission on the Road reizen 7 jongeren ruim 6.000 kilometer af door Europa om hier antwoord op te krijgen. In samenwerking met de GZB en de HGJB heeft de Werkende Website een platform gemaakt om deze avontuurlijke reis in beeld te brengen.

Onvergetelijk avontuur

In twee weken tijd doen de jongeren Duitsland, Tsjechië, Kosovo, Albanië, Kroatië, Frankrijk en België aan om christenen te ontmoeten. Ze gaan langs bij zendingswerkers om te kijken in de lokale kerken en om christenen te ontmoeten. Ter bemoediging hebben ze een lijn vlaggetjes met mooie woorden van christenen uit Nederland bij zich. Deze roadtrip is een onvergetelijk avontuur voor de deelnemers zelf, voor de (Nederlandse) zendingswerkers en voor de lokale christenen.

 

de Werkende Website voor Mission on the Road

Bloggen en vloggen

Tijdens de reis worden alle ervaringen vastgelegd in vlogs en blogs en op de website (www.missionontheroad.nl) en Facebook (facebook.nl/missionontheroad) geplaatst. "We kozen ervoor om met de Werkende Website in zee te gaan, omdat we een stabiel en gebruiksvriendelijk platform nodig hebben onderweg." zegt Ruben, één van de deelnemers van Mission on the Road. "Binnen twee weken hadden ze een geweldige website opgezet. Het team is creatief, goed bereikbaar heel behulpzaam."

Bekijk enkele vlogs

 


Vind jij deze verhalen geweldig en inspireert het je? Doneer dan via de website voor het zendingswerk in Europa!

« Terug

Scroll naar boven