« Terug

Facebook like box verdwijnt. Page Plugin beschikbaar.

likebox.png30 apr

Facebook kondigt jaarlijks haar nieuwe ontwikkelingen aan. Vaak zien we de wijzigingen na een update voorbij komen en zijn we er snel aan gewend. Maar deze keer zal er een update uitgevoerd worden die we niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan. Deze update kan namelijk van invloed zijn op de Facebook like box op jouw website.

Per 23 juni 2015 zal de Facebook like box verdwijnen. De huidige plugin werkt vanaf dat moment niet meer. Gelukkig is er goed nieuws! Je kunt de huidige plugin alvast vervangen voor de nieuwe Facebook Page Plugin.

Wat is de Facebook Page Plugin?
Wij snappen dat het voor jou wellicht niet helemaal duidelijk is wat de Facebook Page Plugin inhoud en of dit van toepassing is op jouw website. En als dit voor jouw website van toepassing is, ben je waarschijnlijk ook benieuwd hoe deze nieuwe plugin eruit komt te zien. Bekijk daarom de onderstaande afbeeldingen en krijg meer duidelijkheid over de Facebook fanbox vermelding op jouw website.

Oude Facebook Like Box
-
-
 
Nieuwe Facebook Page Plugin


Hoe pas ik de Facebook Page Plugin aan?
Heb je een Facebook Like Box op je website staan? Pas deze dan zo snel mogelijk aan. Wil je weten hoe je dit moet doen? De code voor de nieuwe Facebook Page Plugin vind je hier.

Wordt er nog helemaal geen Facebook fanbox op je website weergegeven en heb je wel een Facebook pagina waarvan je de fanbox op je website wilt tonen? Maak dan een code aan voor de Facebook Page Plugin en plaats deze op je website.

Heb je vragen over het plaatsen van de Facebook Page Plugin of wil je hulp bij het plaatsen van de plugin? Neem dan contact met ons op via T. 010 - 850 06 70 of servicedesk@dewerkendewebsite.nl.

Rhodé en Petra
SEO-specialisten
de Werkende Website

« Terug

Scroll naar boven