« Terug

PromoVisique: 10 jaar pure passie!

ICO10jaar19 apr

Werken met passie doet de tijd snel verstrijken. Wij van PromoVisique hebben de afgelopen 10 jaar met passie kunnen creëren, ontwerpen en communiceren dankzij onze klanten! Juist om die reden presenteert PromoVisique op Valentijnsdag 2012 haar nieuwe ambitie en uitstraling.

KLANT ALS INSPIRATIE De passie waarmee we aan het werk zijn geweest heeft PromoVisique ontwikkeld tot waar we nu zijn. Het is aardig om daarbij stil te staan, maar veel leuker vinden we het om vooruit te kijken en te laten zien waar we de komende tijd vol passie mee aan de slag gaan. Eind 2011 hebben wij een klantenonderzoek gehouden. Het gemiddelde cijfer voor PromoVisique was beoordeeld met een 7,8. Dat is goed, maar dit kan beter. De eerlijke, opbouwende kritiek van onze klanten geeft aan dat er ruimte is voor verdere verbeteringen.

GROEIEN OP ALLE FRONTEN
Onze ambitie is om de komende tijd te groeien op alle fronten. Deze ambitie, in combinatie met het tienjarige bestaan van PromoVisique, is aangegrepen om een vernieuwde werkstructuur en identiteit te realiseren. Binnen deze werkstructuur en bijbehorende identiteit staan de onderstaande speerpunten centraal. Onze nieuwe huisstijl is ontwikkeld als handvat om deze ambities te ondersteunen.

« Terug

Scroll naar boven