« Terug

Resultaten klantenonderzoek: 8

dWW2014_KlantonderzoekDEF.jpg11 jul

Wij bedanken alle klanten heel hartelijk voor de (rea)actie op ons onderzoek! Dankzij de grote respons is het onderzoek tot een goed einde volbracht. 

De Werkende Website bestaat nu ruim twee jaar. In de twee jaar tijd hebben we 200 websites en zo'n 400 webapps ontwikkeld. We wilde graag weten hoe klanten ons als bedrijf zien. 
We zijn blij met de resultaten uit het kwantitatieve gedeelte van het onderzoek. De resultaten kun je hieronder bekijken.

WINNAAR
Onder de respondenten zouden we een SEO campagne verloten, met een tijdsduur van 6 maanden. De winnaar is Schouten accountants! Van harte gefeliciteerd. Jullie kunnen contact met ons opnemen om het traject samen in te gaan. 
Ben jij niet de gelukkige? Je kunt ook een SEO campagne starten, om je vindbaarheid in Google te verbeteren.

VERBETERPUNTEN
Naast het kwantitatieve onderzoek, heeft er ook een kwalitatief onderzoek plaatsgevonden. Uiteraard zijn er naast veel positieve reacties ook een aantal verbeterpunten aangedragen door onze klanten. De verbeterpunten nemen we mee in onze verdere productontwikkeling. Klanten geven bijvoorbeeld aan graag meer hulp te ontvangen bij het werken in hun CMS systeem. De Werkende Website wil hier graag verder in ondersteunen en biedt daarom jaarlijks tweemaal een cursus aan. De eerst volgende cursus datum is gepland op 4 september.

VRAGEN?
Stel ze gerust!

« Terug

Scroll naar boven