« Terug

Vliegende start voor Studentenbedrijven!

ICO SB09 okt

Bij het opzetten van een studentenbedrijf komt veel kijken. Na het bedenken van een goed product en een pakkende bedrijfsnaam kan ons speciale webpakket zorgen voor een vliegende start.

Aan het begin van het schooljaar starten honderden studentenbedrijven hun eigen onderneming. Vandaag organiseert Jong Ondernemen een start-up event voor alle deelnemende leerlingen, studenten, begeleiders en docenten.

Tijdens dit event geeft de Werkende Website een workshop en lanceert een nieuw productpakket speciaal voor studentenbedrijven."We willen de studenten een vliegende start geven, zodat er relatief meer tijd in innovatie en verkoop van het product gestoken kan worden.", aldus Marinus Vlot en Arjan Roosenburg. Zij hadden ruim 10 jaar geleden zelf een studentenbedrijf en hebben die doorgestart. "Als studentenbedrijf handelden we toen in het bedrukken van glaswerk en keramiek. Na deze unieke ervaring hebben wij er voor gekozen definitef als ondernemers aan de slag te gaan met twee prachtige bedrijven als resultaat: PromoVisique - als full-service reclamebureau - en de Werkende Website."

Wij wensen de studentenbedrijven heel veel succes in het komende ondernemersjaar!

Ga naar onze speciale website voor studentenbedrijven.

« Terug

Scroll naar boven