« Terug

Clean Up Rotterdam: Rotterdam plasticvrij!

CLEAN UP ALLEEN FOTO.png02 feb

Dit bericht is verspreid op verzoek van Nationale-Nederlanden, onze partner voor het bedrijfsbezoek op 19 februari 2020. De Werkende Website / Spredle draagt de 'Clean Up Rotterdam' een warm hart toe, maar heeft inhoudelijk geen betrokkenheid bij dit evenement. 

'Clean Up Rotterdam' is een project van Rotterdammers 4 Rotterdammers in samenwerking met Plastic WhaleSUPclean-upCLEAR RIVERSGemeente RotterdamNationale-Nederlanden en MKB Rotterdam Rijnmond!

Graag verwelkomen wij de gasten van het Eurovisie Songfestival met open armen; in een schone stad zonder plastic en vuil. Daarom gaan we zelf actief de handen uit de mouwen steken en plastic en vuil opruimen in de stad. Daarnaast willen wij daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de bewustwording op dit thema in de stad bij ondernemers, scholen, verenigingen etc. Dit doen we samen met partners Plastic Whale, SUPclean-up en CLEAR RIVERS.

Doe mee en meld je aan!
Ben je enthousiast geworden en wil je graag jouw steentje bijdragen? Kom dan naar ons kick-off event op maandag 10 februari as. bij Sociëteit aan de Maas! Te gast op dit kick-off event zijn Florian Dirkse van The Ocean Cleanup en Wethouder Wijbenga.

Aanmelden

Adopteer een actie in combinatie met een wijk in Rotterdam! Kies een project waarmee jij jouw gekozen wijk, op een nader te bepalen dag in april, plastic- en vuilvrij gaat maken! Doe dit bijvoorbeeld met relaties of je medewerkers. Wij ondersteunen je met kleding, prikkers, vuilniszakken en voeren het vuil af! Ga je de Rotte op? Kies dan voor een actie met Plastic Whale of SUPclean-up. Blijf je liever op de wal? Organiseer dan jouw clean up walk met CLEAR RIVERS!

« Terug

Scroll naar boven