« Terug

Wat mooi is moet aan de achterkant ook kloppen

dWW_Thema2_Blog5Foto1.jpg26 aug

Alles lijkt op orde, ook aan de achterkant. De Werkende Website wil vooral dat de klant zelf verder kan. Input leveren voor en vervolgens wachten op de nieuwe website vraagt immers al genoeg van klanten. En zij kunnen hun tijd wel beter besteden. Aan zakendoen bijvoorbeeld. Wij zetten de technische puntjes op de i. Ook SEO-technisch. Maar hoe gaat zo’n oplevering in zijn werk? En wat is SEO precies? De Werkende Website weet het.

Spic en span

Wij leveren alleen opgeruimde, nieuwe websites op. Dat doen we omdat we weten dat alleen ‘schone’ websites optimaal werken. Gelukkig houden wij ervan de structuur netjes in te richten en van het weghalen van overbodige zaken ‘aan de achterkant’ van de site. Hiermee  zorgen we ervoor dat alles keurig en overzichtelijk klaarstaat voor de klant. Wel zo prettig: opgeruimd beginnen.

Help! De link werkt niet

Het laatste wat je wilt, zijn foutmeldingen en andere missers. Daarom zorgen we voor een goede migratie van de oude of huidige website naar de nieuwe. Vlekkeloze URL’s, geen vervelende 404-meldingen. Goede redirects, die kloppen. Tools om de oude website te indexeren op bestaande linkjes en deze een plek geven op de nieuwe site. We lopen met een checklist alles na, van contactformulier en AVG tot code technische dingen. Pas als het aan de achterkant eenmaal op orde is, volgt een onlineplan.

Wat kost een Werkende Website?

SEO: wat is dat eigenlijk?

Tijd voor de online marketing. We leveren een goede SEO-setup: Google Analytics, een Google bedrijfspagina en sterke metabeschrijvingen. De prachtige, nieuwe website moet immers gevonden worden op het internet. Daarvoor is zoekmachineoptimalisatie van levensbelang. En dat is wat SEO is: de vindbaarheid van een website op Google vergroten. Voor veel websites valt hier nog winst te behalen, weten onze online marketeers. Zij kennen de weg gelukkig als geen ander en maken de nieuwe site ‘SEO- proof’.

Netjes overdragen

Na oplevering van de nieuwe website ontvangen klanten van ons de inloggegevens van de website. Zo kan er, voor wie wil, rechtstreeks zelf in het CMS gewerkt worden. Bovendien krijgen onze klanten toegang tot onze servicedesk, want we begrijpen best dat er vragen zullen zijn. Een nieuwe website is ook gewoon een beetje wennen. Rustig nalezen in de servicedesk, even bellen en tussendoor mailen: het kan altijd. Graag zelfs.

Wat kost een Werkende Website?

« Terug

Scroll naar boven