« Terug

Websites bouwen met uitzicht over Rotterdam

duurzaam-webdesign-websites-bouwen-met-uitzicht-over-rotterdam-de-werkende-website.jpg01 nov

Als je elke dag uitzicht hebt over het moderne en levendige Rotterdam ontstaan de beste ideeën. Bij De Werkende Website ervaren we dit dagelijks. Ons kantoor bevindt zich helemaal bovenin de Tribal Tower op het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel. “Niet alleen wij vinden het een mooi uitzicht, voor onze klanten is het ook een inspirerend plek om te komen”, aldus webcreator Gerwin de Vos.  

Een duurzame website

Onze webcreators doen hun uiterste best om zo mooi, functioneel en duurzaam mogelijke websites te bouwen. Met duurzaam bedoelen we websites die niet verouderen. Gerwin: “Dat is één van de grote redenen waarom klanten voor ons kiezen. Dankzij onze duurzame websites hoeven ze nooit meer een andere website. Er valt daardoor een last van hun schouders.”

“De servicedesk van de Werkende Website is elke door de weekse dag bereikbaar. Stuur een berichtje, bel of kom langs. We staan graag voor je klaar.”

START VANDAAG

Webbureau Capelle aan den IJssel

In het begin van het webtraject komen onze klanten hier bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel. We hebben een mooie glazen brainstorm ruimte, met wederom een prachtig uitzicht, waar we de doelstelling, functionaliteit, structuur en gewenste stijl van de website bespreken. We leggen uit dat onze websites bestaan uit vooraf gedefinieerde blokken.Hierdoor kunnen we eenvoudig updates doorvoeren. Deze blokken hebben we tijdens de brainstormsessie op tafel liggen. Klanten kunnen er zelf mee schuiven en krijgen een goed beeld van de indeling van hun website.   

Website updates

Na het bouwen van de website is het contact met klanten absoluut niet afgelopen. De bouw van de website is het begin van een mooie samenwerking. Zo lichten we onze klanten periodiek in over de komende website updates en bedenken we samen interessante marketingcampagnes. “Klanten kunnen ons ook altijd bellen wanneer ze hulp nodig hebben of ideeën hebben over hun website. De servicedesk van de Werkende Website is elke werkdag bereikbaar. Stuur een berichtje, bel of kom langs. We staan graag voor je klaar. Samen bouwen we een website die bij jouw bedrijf past.”

START VANDAAG

« Terug

Scroll naar boven