« Terug

Waarom is een duurzame website belangrijk?

duurzaam-webdesign-waarom-is-duurzaam-webdesign-belangrijk-2-de-werkende-website.jpg09 aug

Binnen grote bedrijven houden vaak één of meerdere mensen zich full-time met de website bezig. Hierdoor blijft hun website over het algemeen goed up-to-date. Mkb’ers beschikken meestal niet over deze mogelijkheid. Zij laten een website bouwen en doen er vervolgens niets meer mee. De Werkende Website heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld. Wij zijn dé ideale partner aan wie je de bouw, het beheer en de marketing van je website helemaal kunt overlaten.

Johan: “Dit was precies wat ik zocht. Een partner die zowel de websitebouw, het beheer en de marketing voor mij regelt.”

Een duurzame website

“Wij bouwen duurzame websites. Dat wil zeggen dat we de website niet alleen bouwen, we onderhouden hem ook en voeren updates door. Hierdoor hoeven onze klanten nooit meer een nieuwe website te laten bouwen”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

START VANDAAG

Alles in één

Altijd dezelfde website houden. Dat klonk Johan van den Hout, van koffieautomatenbedrijf Van den Hout Automaten goed in de oren. Zijn bedrijf had inmiddels al twee websites gehad, die beiden snel waren verouderd. Toen hij een goed gesprek had met onze salesmanager Jan van der Kaaij was hij om. Johan: “Dit was precies wat ik zocht. Een partner die de websitebouw, het beheer én de marketing voor mij regelt.” Hij is zeer tevreden met zijn website. “Onze website is mooi, overzichtelijk en ook nog responsive. Mijn klanten kunnen ook op hun tablet of telefoon de koffieautomaten bekijken. Dankzij de website updates van het webcreator team zal mijn website altijd en overal goed blijven werken.”

Website bouwen Rotterdam

Wat ons betreft verdient iedere mkb’er een duurzame website. Ze hebben allen een mooi verhaal en een goed product waar vraag naar is. Het is jammer als dat niet wordt opgemerkt via het internet, waar tegenwoordig zoveel klandizie vandaan komt. Gerwin: “Ben je toevallig in de buurt van Rotterdam? Kom vooral langs. Wij streven ernaar om voor iedere mkb’er een website te bouwen die werkt en blijft werken.”

START VANDAAG

« Terug

Scroll naar boven