« Terug

Zij houden jouw website altijd up-to-date!

duurzaam-webdesign-zij-houden-jouw-website-altijd-up-to-date-3-de-werkende-website.jpg27 jun

Een website die nooit veroudert. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar de Werkende Website maakt dit mogelijk. Wij voeren structureel functionele en praktische updates door, zodat de websites van onze klanten altijd mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijven. “Met ons team houden we continu de nieuwste trends in de gaten, spelen we in op de wensen van onze klanten en maken we gebruik van onze eigen creativiteit”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

Webbureau Capelle aan den IJssel

De Werkende Website is een webbureau in Capelle aan den IJssel. In 2012 zijn we opgericht door Arjan Roosenburg, Marinus Vlot en Jan van der Kaaij. Marinus en Arjan hadden samen al het reclamebureau PromoVisique en ze wilden zich ook gaan bezighouden met het realiseren van betaalbare websites voor midden- en kleinbedrijven. Inmiddels hebben we voor meer dan 400 klanten een website gebouwd die werkt.

START VANDAAG

Passende oplossing

Voor elke mkb’er, groot of klein, weten we een passende oplossing te bedenken. Wij nemen de tijd voor onze klanten en denken graag met hen mee. Tijdens de brainstormsessies helpen we hen hun verhaal voor op de website te vertellen, door de juiste vragen te stellen. Zo bepalen we samen op eenvoudige wijze hoe de website eruit komt te zien en wat het doel is.

“Door periodiek updates door te voeren kun je heel lang met je website vooruit. Dat is een duurzame website.”

Een duurzame website

Het team van De Werkende Website is in 5 jaar uitgegroeid tot meer dan 10 enthousiaste en betrokken medewerkers. We zetten ons allemaal keihard in voor de mkb’er. Dit doen we onder andere door ons bezig te houden met het bouwen van duurzame websites. Datgene wat ons onderscheidt van andere webbureaus. “Onder leiding van Arjan en samen met Silvan Soeters en Herman van der Waard werk ik aan updates voor ons platform. Zowel aan het bedenken als het verwerken daarvan. Zo optimaliseren we continu de websites van onze klanten en worden deze steeds beter”, aldus Gerwin.

START VANDAAG

Websites updaten

Sommige mkb’ers laten een website bouwen en doen er vervolgens niets meer aan. Hierdoor is de kans groot dat ze binnen een paar jaar weer toe zijn aan een nieuwe website. Wij zijn er voor deze ondernemers en bieden hen de juiste oplossing. Gerwin: “Door periodiek updates door te voeren hoef je eigenlijk nooit meer een nieuwe website. Het is voor bedrijven dus een duurzame investering als ze met De Werkende Website gaan samenwerken.”

START VANDAAG

« Terug

Scroll naar boven