« Terug

PTSS Challenge, maar dan anders

PTSS-Challenge.jpg27 okt

Wij worden regelmatig benaderd om een bijdrage te leveren voor een goed doel. Deze keer heeft ondernemer Jacco Scheer - bij ons als klant beter bekend als Smart Visie - aangeklopt met een wel heel bijzonder idee. Jacco is genomineerd voor de PTSS Challenge en geeft hier een verrassende invulling aan.


22 push-ups voor PTSS

Elke dag beroven 22 veteranen met PTSS in Amerika zichzelf van het leven. Om hier aandacht aan te besteden is er een PTSS Challenge gestart. Genomineerden (via social media) worden geacht om 22 push-ups te doen en dat 22 dagen lang. Ook Jacco is genomineerd voor deelname aan de PTSS Challenge, maar heeft besloten hier een andere invulling aan te geven.

Veel vragen over PTSS

Hij heeft namelijk een aantal vragen. Komt dit ook voor in Nederland? Alleen bij veteranen? Kan ik mijzelf weerbaar maken? En als ik het dan krijg, is het dan te behandelen en hoe ga je ermee om? Welke impact heeft het dan op mij en mijn omgeving? Waar kan ik terecht voor hulp? Met het opnemen van 22 video's hoopt Jacco hierop een antwoord te krijgen.

Website centraal

Wij kennen Jacco als een maatschappelijke betrokken ondernemer. We hebben de Werkende Website ingezet om Jacco van harte te ondersteunen met dit mooie initiatief. De antwoorden die Jacco krijgt en de aanvullende informatie over PTSS komen samen op de website www.ptss-challenge.nl. Wij wensen Jacco en zijn team veel succes!

« Terug

Scroll naar boven