Klaar voor de start

AF.

Een nieuwe website is geen kleinigheid. Waar moet ik beginnen?
Wat moet ik er allemaal voor doen en hoelang duurt zo'n traject eigenlijk?

Wij nemen de realisatie van een nieuwe website uiterst serieus en weten als geen ander dat er veel bij komt kijken. Met onze ervaring - en oplossingen - gaan wij de uitdaging graag samen aan.

De meeste trajecten hebben grofweg dezelfde uitdagingen en valkuilen. Daarom werken wij bij voorkeur aan de hand van een duidelijk stappenplan. Hierin is alle ruimte om in overleg het wie, wat en wanneer te bepalen. Op deze wijze is het proces transparant en zijn er geen verrassingen.

Bekijk het stappenplan
stap1opdracht-V5.gif

1 - Opdracht

Met de goedkeuring van de offerte die wij je hebben toegestuurd start de opdracht. De opdracht wordt ingeboekt en ingepland. Je ontvangt van ons een uitnodiging om de inventarisatie in te vullen.

stap2inventarisatie-(1)-V2.gif

2 - Inventarisatie

De inventarisatie is een digitale checklist. Hierin vragen wij benodigde gegevens en beknopte informatie aan jouw om het traject goed te beginnen.

overons-werkwijze-stap3-brainstorm-dWW.gif

3 - Brainstorm

Nu begint het echte werk. In een uitvoerig gesprek bespreken en schetsen we de doelstelling, functionaliteit, structuur en gewenste stijl van de website. Daarnaast maken we samen een planning.

stap4productie-V2.gif

4 - Productie

Aan de hand van de schetsen en de brainstorm wordt de website daadwerkelijk ontworpen en uitgewerkt binnen de ONE.

overons-werkwijze-stap5-vullen-dWW.gif

5 - Vullen

Alle content, zoals teksten en afbeeldingen, worden verwerkt. De website wordt in concept opgeleverd.

stap6opleveren.gif

6 - Opleveren

Wanneer het concept is goedgekeurd start de definitieve oplevering. Alles wordt nog een keer doorlopen, gecheckt en opgeruimd. De voorbereidingen voor SEO worden getroffen en je wordt uitgenodigd voor een mini-cursus om zelfstandig en goed te kunnen werken met het CMS. Jouw website wordt online geplaatst!

stap7seo.gif

7 - SEO

Nadat de zoekmachines jouw nieuwe website hebben geïndexeerd beginnen we met de SEO. We stellen samen zoektermen vast waarop jij beter gevonden wilt worden. Maandelijks werken wij aan een hoger resultaat in de zoekmachines. Eventueel houden we ook jouw concurrenten in de gaten.

overons-werkwijze-stap8-support-dWW.gif

8 - Support

Voor vragen over de werking van het CMS zijn wij tijdens kantooruren altijd beschikbaar. Ook geven we periodiek doe-het-zelf tips om nog meer uit je ONE te halen.

Jouw bedrijf beter vindbaar maken?

★ ★ ★ ★ ★

servicedesk-perbranche-website-dww-bewerkt

Ons team van designers, marketeers en contentmakers staan voor je klaar!

Samenwerken met de WebAssistent ››
Scroll naar boven